Moda

Savršeno stilizovani i ludi od ljubavi: Igor Lazić Nigor i njegova surpuga oduševili prisutne na reviji Verice Rakočević (FOTO)

Suzana i Igor Lazić nigor pojavili su se savršeno stilizovani i nasmejani na reviji kreatorke Verice Rakočević koja je obeležila tri decenije svoga rada.

Savršeno stilizovani i ludi od ljubavi: Igor Lazić Nigor i njegova surpuga oduševili prisutne na reviji Verice Rakočević (FOTO)

Poznati muzičar i njegova supruga pojavili su se na reviji Verice Rakočević savršeno stilizovani, nasmejani i zaljubljeni.

Suzana, koja je od svog supruga mlađa 14 godina, igrala je na sigurno. Crna maxi haljina i elegantne crne sandale savršen su izbor za leto na izdisaju. Ipak, u skladu sa početkom jeseni i omiljenim slojevitim odevanjem, svoju kombinaciju "razbila je" belim, takođe predimenzioniranim sakoom. Svedenu, elegantnu kombinaciju upotpunila je visokim repom i svedenim nakitom, a svojim modnim odabirom pobrala je brojne komplimente.

Pročitajte: Još jedna tragedija - Porodica Nigora Lazića zavijena u crno, reper nem od bola

Ata Images

 

Sa druge strane Nigor je odabrao ležernu, a opet elegantnu kombinaciju, čija je zvezda definitivno bila bela košulja, koja svakom muškarcu savršeno stoji.

Suzana i Igor Lazić, koji se u javnosti retko pojavljuju zajedno, svojom energijom očarali su prisutne, a svojom stilskom usklađenošču izmamili su i brojne komplimente na račun svog izgleda.

Komentari (0)

Loading