Moda

Zavirite u garderober Ive Štrljić: Na jednoj stvari pozavidela bi joj svaka žena (VIDEO)

Izgled Ive Štrljić zanosan je i prepoznatljiv, a glumica priznaje da je za to, bar kada je o odevnim kombinacijama reč. kriva njena drugarica modna dizajnerka Helena Scrittore.

Zavirite u garderober Ive Štrljić: Na jednoj stvari pozavidela bi joj svaka žena (VIDEO)

Ivu ovih dana pratimo u ulozi modne kreatorke u seriji "Igra sudbine", a uprkos prenatrpanom poslovnom rasporedu i svakodnevnim višečasovnim snimanjima pristala je da odvoji vreme za ekipu magazina Story i odškrine nam vrata svog ormara, koji je, budući da će zauzimati celu jednu sobu njenog stana u centru grada, još uvek u izradi. Tom prilikom, ćerka glumca Milana Štrljića pokazala nam je neke od svojih omiljenih odevnih komada, otkrila koje boje su joj omiljene, zašto trenerke ne nosi čak ni kada ide u teretanu, a pred sam kraj razgovora dotakla se odnosa sa muškarcima. 

Pročitajte: Za njenog oca svi smo čuli, ali znate li kako izgleda MAJKA IVE ŠTRLJIĆ? Evo na koga je glumica nasledila svoju lepotu (FOTO)

Izgled Ive Štrljić bez ikakve sumnje privlači jači pol, što dramskoj umetnici itekako imponuje, ipak priznala nam je da se u najvećoj meri sređuje kako bi sama sebi bila lepa, da ne voli kada muškarci komentarišu oblačenje svojih žena, te da nikada niti od jednog emotivnog partnera na račun odevanja nije dobila kritiku. 

 

Komentari (0)

Loading