Moda

Mimo svih kraljevskih pravila: Stajling Kejt Midlton ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Stil Kejt Midlton većinu vremena, kako to protokoli nalažu, strogo je kontrolisan i konzervativan, prilagođen svakoj prilici. Međutim, novo izdanje vojvotkinje od Kembridža potpuno je iznenadilo svetsku javnost, koja nije očekivala da će Kejt prekršiti pravila i obući se ležerno.

Mimo svih kraljevskih pravila: Stajling Kejt Midlton ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton važi za jednu od najelegantnijih žena na svetu. Umerena, odmerena, dostojanstvena i skromna, supruga princa Vilijama privlači pažnju svetskih i domaćih medija, koji prate njene stilske odabire i kombinacije.

Stil Kejt Midlton, usklađen prilici, iznenadio je javnost, koja nije navikla da vojvotkinja krši kraljevska pravila. Naime, ona je igrala tenis, prilikom čega je obukla mini sportsku suknju. Kejt je uslikana na terenu za tenis u centru Londona, gde je sa pobednicom US Opena, Emom Radukanu odigrala meč u parovima, a oči i objektivi su bili uprti više u njen stajling nego u samu igru.

Pročitajte: SLAVLJE U KRALJEVSKOJ PORODICI - Oženio se brat vojvotkinje Kejt Midlton (FOTO)

Guliver Getty Images

 

S obizrom na to da je ovo prvi put da je supruga princa Vilijama ponela ovako kratku suknju, komentari nisu prestajali da se nižu, ali je sasvim jasno da je bila obučena shodno prilici, kao sav normalan svet i iako nije u skladu sa kraljevskim protokolima, to joj niko ne može osporiti.

Komentari (0)

Loading