Moda

Najskuplji brendovi i ekskluzivni komadi: Zavirite u garderober voditeljke Dajane Paunović (FOTO)

Garderober Dajane Paunović očaraće sve žene sa istančanim ukusom, a voditeljka ulaže puno truda kako bi oblikovala svoj stil i začinila ga komadima sa svetskih pista.

Najskuplji brendovi i ekskluzivni komadi: Zavirite u garderober voditeljke Dajane Paunović (FOTO)

Voditeljka Dajana Paunović važi za jednu od najzgodnijih i najstilizovanijih žena sa malih ekrana. Njen stil doslovno ostavlja bez daha, kada objavi na društvenim mrežama neku fotografiju svoje kombinacije i stajlinga, a neretko dobija pohvale i uživo u programu.

Garderober Dajane Paunović pravo je carstvo renomiranih brendova, koje neretko ponesu i svetske zvezde, a sudeći po fotografijama koje je voditeljka objavila i otvorila vrata svog garderobera, ona može i te kako da im parira.

Pročitajte: NE BISTE GA PREPOZNALI - Dajanin i Žikin sin izrastao u velikog momka, a frizura mu je totalni hit! (FOTO)

Instagram

 

Ono što je zapalo mnogim njenim pratiocima jesu brendovi koje voditeljka poseduje, a čije su cene vrtoglave. Međutim, Dajani verovatno nije bitno kolika je cena nekog detalja ili odevnom predmeta, već da li oslikava njen stil i istančan ukus.

Pročitajte: SUZE u emisiji - Šta je rasplakalo Dajanu Paunović?

Instagram

 

U ormaru može se uočiti mnoštvo cipela sa potpeticom, koje potpisuje poznati velikan dizajnera obuće Kristijan Lobuten, kao i klasična crna torba brenda Šanel u vrednosti od nekoliko hiljada evra. Interesantno je, takođe, da voditeljka poseduje mnoštvo graderobe, te istu odlaže u posebnoj prostoriji.

Iako su možda cene pojedinih predmeta nedostižne, vrlo je lako pronaći im jefitniju alternativu, pa shodno tome mnoge žene mogu naći inspiraciju u stilu Dajane Paunović.

Pročitajte: Dajana Paunović donela životnu odluku - Gde će nastaviti karijeru?

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading