Moda

Stopama majke Isidore: Ekstravagantni modni odabir Vile Pajkić - modni izazov za predstojeću jesen (FOTO)

Stil Vile Pajkić odiše ekstravagancijom i spojem nespojivog, baš kao nekada prepoznatljiv stil njene majke Isidore Bjelice.

Stopama majke Isidore: Ekstravagantni modni odabir Vile Pajkić - modni izazov za predstojeću jesen (FOTO)

Vila Pajkić doslovno je slika i prilika svoje majke Isidore. Ne samo da fizički izuzetno podseća, već je od nje nasledila i brojne talente, kao i istančan osećaj za modu.

I dok je njena majka čuvala duh nekog drugog vremena, svojim modnim izborima, ekstravagantnim šeširima i rukavicama, stil Vile Pajkić zadržao je tu crtu otmenog, a ipak, ona ga je na najbolji mogući način uklopila sa urbanim trendovima, u kojima uživa njena generacija.

Pročitajte: Vila Pajkić slomljena na godišnjicu Isidorine smrti! Evo šta je poručila svojoj majci

Upravo tako Vila je "složila" jedan od svojih jesenjih outfita, koji predstavljaju modnu inspiraciju mnogim njenim vršnjakinjama.

Naime, trendi crop top i ležerne pantalone, Vila je podigla na viši nivo klasičnim kaputom u bebi roze boji, koji predstavlja jedan od najklasičnijih i najelegantnijih komada za ovu jesen.

Pročitajte: Ćerka Isidore Bjelice srećno zaljubljena - Evo kako izgleda dečko koji je osvojio njeno srce (foto)

Stil Vile Pajkić pokazao kako novo urbano može biti elegantno i klasično, što je zahtevan modni zadatak za sve koji vole da se poigravaju mešanjem stilova.

Komentari (0)

Loading