Moda

KOMBINACIJA KOJA NIKADA NE IZLAZI IZ MODE: Pogledajte zašto je Jovana Nikolić Mišković sinoć bila u centru pažnje (FOTO)

Stil Jovane Nikolić Mišković oličenje je glamura, koji nikada ne izlazi iz mode, a pevačica je nedavnom kombinacijom oduševila javnost i zaokupirala pažnju svih prisutnih.

KOMBINACIJA KOJA NIKADA NE IZLAZI IZ MODE: Pogledajte zašto je Jovana Nikolić Mišković sinoć bila u centru pažnje (FOTO)

Pevačica Jovana Nikolić Mišković, ako se pitaju najstroži modni kritičari - jednostavno ne greši u svojim modnim odabirima i kombinacijama. Iako je nismo dugo viđali u javnosti, jer je bila u žalosti zbog smrti oca, ona se sinoć pojavila na reviji Kristine Bekvalac u Beogradu i bila je odevena na nivou, odišući elegancijom.

Stil Jovane Nikolić Mišković bio je sveden, kako dolikuje događaju koji je posetila, ali i dovoljno efektan da je stavi na listu najbolje obučenih. Ona je ponela crno- belu kombinaciju, koja nikada neće biti demode, a jedan detalj skrenuo je svima pažnju.

Pročitajte: Uz suprugu kada je najteže - Retko zajedničko javno pojavljivanje Marka i Jovane Mišković na komemoraciji njenom preminulom ocu

Ata Images

 

Pored toga što su pevačici šminka i frizura bile besprekorne, mnogima su zapale za oko njene bele pantalone koje su posebno ukrašene, te detalji na njima podsećaju na ornamente. Osim modnog odabira, evidentna je bila besprekorna Jovanina figura, koju održava hraneći se zdravo i marljivo vežbajući.

Komentari (0)

Loading