Moda

Partnerka Ane Brnabić ukrala svu pažnju na glamuroznom događaju u Beogradu! Pogledajte zašto su svi gledali u Milicu (FOTO)

Modni odabir Milice Đurđić oduševio je javnost, kada se pojavila večeras sa partnerkom Anom Brnabić na večeri koja je organizovana povodom dolaska Džonija Depa u Srbiju.

Partnerka Ane Brnabić ukrala svu pažnju na glamuroznom događaju u Beogradu! Pogledajte zašto su svi gledali u Milicu (FOTO)

Premijerka Ana Brnabić retko se pojavljuje u javnosti sa partnerkom Milicom Đurđić, ali zato kada se pojave, ostave sve prisutne bez daha svojim manirima i stilom. Naime, večeras je u Geo zavodu održan događaj povodom dolaska Džonija Depa u Srbiju, koji sarađuje na novom projektu sa produkcijskom kućom Miloša Bikovića.

Pročitajte: Premijerka prvi put o partnerki i sinu - Ana Brnabić otkriva šta sebi najviše zamera

Boško Karanović

 

 

Tim povodom okupili su se visoki zvaničnici, kao i brojni srpski glumci i uticajne ličnosti. Ipak, od toliko ljudi, svu pažnju prisutnih pokupile su premijerka i njena partnerka. Modni odabir Milice Đurđić bio je potpuno usklađen sa Aninim. 

Modni odabir Milice Đurđić ostavlja bez daha

Obe su se pojavile u crno-beloj  kombinaciji, a Milica je kao i uvek bila elegantna i potpuno na visini zadatka za ovu glamouroznu priliku.

Pročitajte: O emotivnoj izabranici premijerke Ane Brnabić ne prestaje da se priča - Stil Milice Đurđić ostavlja bez daha (FOTO)

Ata Images

 

Ana Brnabić i njena partnerka nisu skidale osmehe sa lica, te je u jednom trenutku premijerka razgovarala sa planetarno popularnim Džonijem Depom i predstavila svoju partnerku Milicu.

Komentari (1)

Loading