Moda

Evo zašto ne možemo da prestanemo da gledamo u novu fotku Duška Tošića, a jedan detalj posebno PLENI PAŽNJU (FOTO)

Stil Duška Tošića odavno je ocenjen svim najvišim ocenama, a čak bi mu i najstroži kritičari uputili niz komplimenata, sudeći po tome da je jedan od najbolje obučenih fudbalera na svetu.

Evo zašto ne možemo da prestanemo da gledamo u novu fotku Duška Tošića, a jedan detalj posebno PLENI PAŽNJU (FOTO)

Duško Tošić važi za nekoga ko i te kako polaže računa u svoj izgled i stajling, te pažljivo bira koji će se komadi naći u njegovom garderoberu i šta će obući kada se pojavi u javnosti.

Stil Duška Tošića je moderna klasika, dobro ukombinovani skupi komadi sa jednostavnim dezenima i kvalitetnim materijalima. Poput njegove supruge Jelene Karleuše, Duško takođe voli da pokaže na "Instagramu" kako je odeven i diktira trendove. Po ugledu na svetske zvezde fudbaler je za večeru u Istanbulu obukao boje koje najbolje pristaju njegovom tamnom tenu, te su dominirali krem i sivi tonovi.

Ležerne pantalone, sivi šal od kašmira, raskošna rolka i savršeno skrojen sako po meri, koliko god da su sami po sebi dovoljni da Duška postave na prvo mesto najstilizovanijeg fudbalera, ipak su pali u senku cipela koje je on poneo.

Pročitajte: Nove fotografije Duška Tošića izazvale buru na društvenim mrežama! Evo ko mu pravi društvo u Milanu

Instagram / Duško Tošić

 

Naime, suprug Jelene Karleuše nije štedeo ni dinara kako bi sebi ugodio i podigao čitavu kombinaciju na viši nivo, te se odlučio za brend koji je decenijama u samom vrhu mode. U pitanju je remonirana kuća Loro Piana, čije cipele, koje Duško nosi, koštaju paprenih 900 evra. 

Pročitajte: Velelepna vila na Dedinju - Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića vredi preko 2 MILIONA EVRA, a jedan detalj je posebno upečatljiv (FOTO)

 

 

Međutim, mnogi su primetili da šta god fudbaler ponese, ništa se ne ističe toliko koliko njegova lepota, te šta god bi obukao, uvek bi se maksimalno istakao.

Komentari (0)

Loading