Moda

Zaljubljeni i savršeno stilizovani: Evo zašto su svi sinoć gledali u Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčića i komentarisali JEDNO (FOTO)

Stil Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića nikoga nije ostavio ravnodušnim kada su se sinoć pojavili na jednom prestoničkom događaju.

Zaljubljeni i savršeno stilizovani: Evo zašto su svi sinoć gledali u Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčića i komentarisali JEDNO (FOTO)

Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević, posle deset godina braka, zaljubljeni su jedno u drugo kao prvog dana, o čemu svedoče i fotografije nastale sinoć na jednom događaju u Beogradu. Naime, stil Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića bio je efektan i upečatljiv, a osim njihovog izgleda, istakla se energija i hemija koju imaju međusobno, a koju su svi prisutni primetili.

Ruku po ruku, bračni par je pozirao pred okupljenim fotorepoterima, a o njihovom stajlingu pričaće se danima. Jelena je ponela zlatno-krem haljinu, koja je hit ove jeseni, dok je njen suprug obukao savršeno skrojeno odelo u sivoj boji i ukombinovao ga crnom rolkom od gustog materijala.

Pročitajte: Velika devojka! Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na putovanju KONAČNO pokazali ćerku Ninu! (FOTO)

Ata Images

 

Mnogi su prokomentarisali da izgledaju nikad bolje, što je čest komentar kada god se pojave u javnosti zajedno. Jelena i Ivan dopunjuju jedno drugo i već čitavu deceniju odolevaju svim izazovima sadašnjice, te njihovu ljubav ne može niko poremetiti.

 

Komentari (0)

Loading