Moda

Ne do prodavnice, već na događaj! Modni odabir Snežane Dakić ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Modni odabir Snežane Dakić podelio je one sa istančanim ukusom za modu. Dama koja je svojevremeno pokazala kako se živi u trendu na reviji Stefana Đokovića pojavila se u obući koja ne prestaje da se komentariše. I dok su neki oduševljeni ovim smelim modnim iskorakom, bilo je i onih koji nekadašnju voditeljku nisu štedeli kritika.

Ne do prodavnice, već na događaj! Modni odabir Snežane Dakić ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Naime, Snežana Dakić, koja je godinama važila za stilski sinonim na reviji Stefana Đokovića pojavila se u plisiranoj satenskoj haljini u boji bronze, koja će ove jeseni zasigurno biti vodeći komad.

Uz nežnu haljinu, Snežana je ponela jaknu sa printom i torbu od tvida. Reč je o komadima koji su nežnoj haljini dali određenu snagu i karakter. Ipak, modni odabir Snežane Dakić, kada je obuća u pitanju, mnoge je iznenadio.

Pročitajte: Voditeljke jednoglasno odlučile - Slip haljina je vodeći modni komad sezone (FOTO)

Boško Karanović

 

Snežana se na reviji pojavila u kratkim patofnicama, koje izuzetno podsećaju na papuče. Pa ipak, dok jedni smatraju da je reč o izuzetno fensi komadu, bilo je i onih koji su prokomentarisali da se žena od stila na modnom događaju pojavila u obući koja podseća na sobne papuče.

Boško Karanović

 

Da li će ovo prerasti u trend ili je ona jedina koja se usudila da "prošeta" ovaj modni komad ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading