Moda

Stajling kakav dolikuje arapskoj princezi: Anika Božić ponela asesoar o kojem će se pričati (FOTO)

Stil Anike Božić nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Stajling kakav dolikuje arapskoj princezi: Anika Božić ponela asesoar o kojem će se pričati (FOTO)

Manekenka Anika Božić Al Saraž u svojoj skorašnjoj avanturi u Parizu pokazala je da može da parira svetskim zvezdama kada je u pitanju njen modni odabir. Nakon seta fotografija koje su osvanule na društvenim mrežama, svi komentarišu da supruga Jusufa Al Saraža jednostavno ne greši kada ponese kombinaciju, koju je pažljivo odabrala.

Stil Anike Božić - bez greške

Stil Anike Božić je suvi luksuz, s obzirom na to da je manekenka ponela torbicu koja je globalni trend ove jesenje sezone. U pitanju je renomirani brend "Balenciaga", a cena ovog modnog detalja dostiže vrtoglavih 2000 evra. To, inače, nije jedina luksuzna torba koju Anika poseduje, već njen garderober sadrži veliki broj najaktuelnijih modela različitih visokih brendova.

Takođe, osim što je blistala u plavoj kombinaciji od glave do pete i otkrila svoje duge izvajane noge, još jedan asesoar privukao je dosta pažnje, pa možemo slobodno reći- da je bio i najupečatljiviji.

Pročitajte: Arapska princeza Anika Božić otvorila nam je vrata vile u Egiptu - Zaprepastićete se kojim skupim detaljima ju je uredila (FOTO)

 

 

Sasvim nenametljivo i bez želje da bude u prvom planu, na Anikinoj ruci zasijala je narukvica od čistog zlata brenda "Cartier" , model "Just un Clou" . Cena ove narukvice, koja ima formu eksera, počinje od 8.000 evra a dostiže čak i preko 20.000 u zavisnosti od toga da li sadrži dijamante.

Iako joj dijamanti nisu strani, stiče se utisak da Anika sama po sebi blista poput jednog, sudeći po tome da živi život iz snova, a na stajlingu koji je ponela pozavidele bi joj mnoge zvezde.

Komentari (0)

Loading