Moda

Zavirite u garderober Ane Ivanović! Iznenadiće vas koje komade mama dva dečaka najviše preferira (VIDEO)

Garderober Ane Ivanović krcat je skupocenim odevnim komadima sa potpisima nekih od najpoznatijih svetskih kreatora. Reč je o sportskim komadima, uglavnom, ali i elegantnim haljinama koje je lepa Srpskinja imala prilike da ponese tokom šetnje crvenim tepihom, držeći pritom za ruku supruga, nemačkog fudbalskog asa Bastijana Švajnštajgera. Od kako je postala majka, nekada prva teniserka na ATP listi u velikoj meri korigovala je svoj modni stil i u ormaru napravila selekciju.

Zavirite u garderober Ane Ivanović! Iznenadiće vas koje komade mama dva dečaka najviše preferira (VIDEO)

Ranijih godina kod Ane Ivanović su bila prisutna dva načina odevanja sportski, što su činile trenerke, helanke, suknjice sa biciklističkama ispod, uske pamučne majice i patike, dok je za premijere i javna pojavljivanja preferirala potpunu suprotnost- elegantni, balski stil. Unikatne, upečatljive haljine, izrađene od skupocenog, najkvalitetnijeg materijala, ukrašene cipelama ili sandalama sa visokim potpeticama komadi su u kojima smo vrlo često mogli videti Ivanovićevu. S godinama i iskustvom, Ana, koja je sada i mama dva dečaka Leona i Luke, oko kojih treba stalno trčati u udovoljavati im, mnogo se promenila, a samim tim i njen način oblačenja pretrpeo je korekcije.

Pročitajte: Ana Ivanović objavila NAJRADOSNIJE VESTI! Svi su ushićeni i čestitaju!

 

 

Danas u velikoj meri ona izbegava sportsku odeću, osim kada je u teretani. Uske suknje do kolena, lepršave haljine na koje je moguće kombinovati patike, kratke čizmice sa malom štiklom, široki džemperi, rolke i duksevi, njen su izbor, kao i džins. Iznenađujuće je da je bivša teniserka napokon i jednobojne komade malo upotpunila i učinila zanimljivijim leopart, cvetnim i prugastim printovima.

Garderober Ane Ivanović zasigurno će vas ostaviti bez daha, a u nastavku je izdvojeno par stajlinga koje ona tokom jesenjih dana izuzetno voli da nosi.

Pročitajte: Džentlmenski gest: Bastijan zna kako da izmami osmeh na lice Ane Ivanović

 

 

Komentari (0)

Loading