Moda

Iznenadićete se! Šta povezuje Jelenu Karleušu sa ovom SVETSKOM ZVEZDOM (FOTO)

Stil Jelene Karleuše neosporno je fantastičan, sudeći po tome da je diva uvek obučena po najnovijim modnim trendovima i osvaja svakom novom kombinacijom.

Iznenadićete se! Šta povezuje Jelenu Karleušu sa ovom SVETSKOM ZVEZDOM (FOTO)

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, Jelena Karleuša, ne prestaje da iznenađuje javnost svojim stilskim odabirima, koji nikada ne prolaze nezapaženo. Jasno je da epitet dive potpuno pristaje našoj pevačici, koja se uvek nekako nađe rame uz rame sa svetskim zvezdama.

Stil Jelene Karleuše je bez premca, a ona je pokazala da podjednako dobro ume da iznese i renomirane brednove, kao i komade onih brendova koji su dostupni široj javnosti. Nedavno, ponevši jedno najaktuelnijih modnih kombinacija, Jelena je postala tema broj jedan svih društvenih mreža.

Pročitajte: Svetski mediji ponovo bruje o Jeleni Karleuši! Evo koja svetska zvezda je sada iskopirala njen outfit! (FOTO)

Naime, mnogi su Jelenu uporedili sa Arijanom Grande, slavnom američkom pevačicom, koja je ponela sličan stajling poput Jeleninog. Versace sandale koje su rasprodate širom sveta i koštaju vrtoglavih 1000 evra i čarape nastale kolaboracijom brenda Fendi i brenda Skims koji je u vlasništvu Kim Kardašijan, bili su zajednički asesoari dveju zvezda.

I Jelena i Arijana važe za najbolje obučene- Amerikanka na stranoj, dok za Jelenu kažu da je najstilizovanija na domaćoj javnoj sceni. Mnogi su prokomentarisali kako je roze definitivno divina boja i da je njena kombinacija, iako slična Arijaninoj, za klasu bolja.

Pročitajte: SMELO I RAZIGRANO - Kombinacija Jelene Karleuše oduševila javnost, a tek da vidite TAŠNU (FOTO)

Komentari (0)

Loading