Moda

Svi pričaju o poslednjem pojavljivanju Tamare Vučić! Prva dama Srbije ostavlja bez daha (FOTO)

Stil Tamare Vučić već je poznat kao sofisticiran, elegantan i sveden, a svojim poslednjim pojavljivanjem prva dama Srbije još jednom je pokazala da je pri odabiru odevnih kombinacija nepogrešiva.

Svi pričaju o poslednjem pojavljivanju Tamare Vučić! Prva dama Srbije ostavlja bez daha (FOTO)

Sinoć je održan "Etnology Fest", čija je pokroviteljka prva dama Srbije, Tamara Vučić

Tamara se prisutnima obratila govorom, koji je oduševio sve:

- Srbija nije velika ni po površini a ni po broju stanovnika, ali i najmanja zemlja može postati značajna u svetu kreacija i umetničkih genija ukoliko očuva svoj kreativni potencijal i kulturni identitet. Zato je od najveće važnosti da svoje lice, svoj kulturni identitet,  očuvamo tako da nas u  globalnom selu mogu prepoznati i da se možemo predstaviti tako da svi znaju ko smo i odakle dolazimo - rekla je Tamara, a iza svojih reči stala je i svojim modnim odabirom.

Pročitajte: Prva dama Srbije Tamara Vučić oduševila stilom na izložbi u Parizu (FOTO)

Etnology fest

 

Pokroviteljka ovog festivala pojavila se sa vencom od pletenice na glavi, što je tradicionalna frizura koju su Srpkinje nosile u svim svečanim prilikama.

Ona je za ovaj povod odabrala svilenu belu haljinu, koju je dopunila minimumom šminke i još jednom svojim modnim odabirom održala stilsku lekciju.

Pročitajte: Za korak ispred svih - Prva dama oduševila na Srpkoj filantropskoj gala večeri u Njujorku, o njenoj prelepoj haljini svi pričaju (foto)

Etnology fest

 

 

Komentari (1)

Loading