Moda

ZAPANJIĆE VAS ODEVNA KOMBINACIJA MAJKE MARKA JARIĆA: Evo zašto je sinoć Leposava bila u centru pažnje (FOTO)

Majka Marka Jarića i Tamare Jarić pojavila se sinoć na jednom prestoničkom događaju i svima "ukrala šou" .

ZAPANJIĆE VAS ODEVNA KOMBINACIJA MAJKE MARKA JARIĆA: Evo zašto je sinoć Leposava bila u centru pažnje (FOTO)

Sinoć je u Svečanoj sali skupštine grada Beograda održana revija održive mode, na kojoj su svoje kolekcije predstavili Verica Rakočević, Igor Todorović, kao i Tamara Jarić, sestra Marka Jarića i mlada dizajnerka.

Brojne uticajne javne ličnosti pojavile su se na ovom događaju i zablistale u svojim odevnim kombinacijama, ali je ipak majka Marka Jarića, ostavila sve prisutne bez daha. Leposava Jarić pokazala je da je prava žena od stila, te su svi pogledi bili uprti u nju.

Kako bi podržala ćerku i čitav koncept revije, ona se pojavila u potpuno crnom look-u , koji ju je izdvojio od ostalih, budući da se većina poigrala različitim tonovima i bojama. Savršeno skrojen plišani sako, crne pantalone koje su Leposavi stajale kao salivene dodatno su došli do izražaja uz njenu plavu boju kose.

Pročitajte: Za njom se svi okreću gde god da se pojavi! Iznenadiće vas izgled Leposave Jarić, bivše svekrve Adriane Lime (FOTO)

Boško Karanović

 

Dok je podržavala ćerku Tamaru prisutni nisu odoleli da posmatraju Leposavu, koja izgleda sve bolje i bolje kako vreme odmiče.

Takođe, ovaj njen look može biti inspiracija svim ženama koje smatraju " da manje je više" , te mogu vrlo lako iskopirati čitav stajling, za neku posebnu priliku.

 

Komentari (0)

Loading