Moda

"Must have" ove sezone: O torbi Anastasije Ražnatović pričaće se danima (FOTO)

Stil Anastasije Ražnatović neretko inspiriše deo njenih obožavateljki, te mlada pevačica svakim pojavljivanjem u novoj odevnoj kombinaciji, malo koga ostavi ravodušnim.

"Must have" ove sezone: O torbi Anastasije Ražnatović pričaće se danima (FOTO)

Pevačica Anastasija Ražnatović i te kako drži do sebe i ide u korak sa trendovima i modom. S obzirom na to da se često pojavljuje ja različitim manifestacijama u prestonici i regionu, skoro pa je uvek viđamo u drugačijim autfitima.

Bez obzira što nije neko ko voli da ističe brendove koje nosi, nijedna stvar na ćerki Svetlane Cece Ražnatović ne prolazi nezapaženo. Ovog puta, stil Anastasije Ražnatović oduševio je ljude na društevnim mrežama.

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj pozira u dubokim crnim čizmama preko kolena sa vrtoglavom potpeticom, koje je ukobbinovala da zelenim sakoom renomiranog brenda “Balmain” .

Pročitajte: Da ne poveruješ - Cecu je OVA pevačica ODBILA za duet

Ipak, najviše pažnje privukla je torbica koja je hit ove sezone. Budući da trenutno u svetu dominira trend “mikro” torbi, Anastasija ga je apsolutno ispratila ponevši najnoviji model brenda "Valentino" . Cena ovog asesoara dostiže i vrtoglavih 3000 evra, ali je mladoj zvezdi stalo da izgleda besprekorno i moderno, te nije štedela ni dinara.

 

Komentari (0)

Loading