Moda

Blejzer i torbu Dijane Đoković želećete da imate u svom ormaru: Pogledajte zašto su sinoć svi gledali u Novakovu majku (FOTO)

Stil Dijane Đoković očarao prisutne na dodeli nagrade za "Izuzetnu ličnost decenije"

Blejzer i torbu Dijane Đoković želećete da imate u svom ormaru: Pogledajte zašto su sinoć svi gledali u Novakovu majku (FOTO)

Majka Novaka Đokovića sinoć se pojavila na dodeli nagrade za "Izuzetnu ličnost decenije", koju je preuzela u ime svog sina Novaka, koji je svojim teniskim uspesima, ali i svojim delima i životnim stilom, zasigurno obeležio deceniju za nama.

Stil Dijane Đoković očarao je prisutne na dodeli, a mnoge dame prokomentarisale su da joj pariški šik, koji je odlučila da ponese za ovu posebnu priliku.

Pročitajte: Čizme Dijane Đoković zasenile reviju sezone, žena od stila ovo mora da ima (foto)

Fabrika

 

Dijana je ponela klasičnu i sofisticiranu odevnu kombinaciju, po uzoru na modna pravila Koko Šanel. Crna pencil suknja i bela košulja uvek su pravi odabir, kada želite da zablistate u posebnoj prilici, a Dijana je svoj odevni odabir podigla na viši nivo komadima od tvida, koji je i ove godine, jedan od vodećih trendova za zimu.

Sako od tvida dao je posebnu ozbiljnost i eleganciju celoj kombinaciji, a zvezda outfita Novakove mame bila je skupocena "Šanel" torba, koja vredi nekoliko hiljada evra.

Fabrika

 

 

Komentari (0)

Loading