Moda

Crveno na radost: Vesna Đogani otkriva kako da ponesete ovu smelu boju u novogodišnjoj noći (FOTO)

Stil Vesne Đogani biće inspiracija mnogim ženama kako da se obuku za doček Nove godine

Crveno na radost: Vesna Đogani otkriva kako da ponesete ovu smelu boju u novogodišnjoj noći (FOTO)

Stil Vesne Đogani, sudeći po njenim pojavljivanjima i objavama prilično je urban i ležeran, ali pevačica ima i sofisticiraniju stranu, koju je otkrila svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, supruga Đoleta Đoganija, oduševljava gde god se pojavi, bilo svojim humorom koji pokazuje na "Tik toku" , bilo modnim odabirima koje svi žele da iskopiraju.

Stil Vesne Đogani - nepresušan izvor inspiracije

Tako je i ovaj put oduševila, pre svega, svoje pratiteljke, koje žele da ponesu njen najnoviji stajling. Vesna Đogani je ponela usku, crvenu haljinu od materijala nalik na pliš, koja joj je stajala kao salivena. Atraktivna pevačica polaže puno truda kada se sprema za neku važnu priliku, te je gotovo nemoguće da ne bude inspiracija ženama koje još nisu odlučile šta će poneti u novogodišnjoj noći.

Pročitajte: Maćeha iz pakla? Fotografija otkriva u kakvom je zapravo odnosu Vesna Đogani sa Đoletovom ćerkom iz prvog braka

 

 

Ako se kojim slučajem dvoumite, slobodno sledite Vesnin primer, te crvenu boju ukombinujte sa diskretnim asesoarima i upotpunite je sa svedenom, ali besprekornom šminkom.

Komentari (0)

Loading