Moda

Trikovi da zasijate u novogodišnjoj noći: Nikad nije bilo lakše odabrati savršenu haljinu

Ako planirate ludu novogodišnju žurku ili glamuroznu večeru, a nemate ideju šta da obučete, imamo sjajne predloge za vas!

Trikovi da zasijate u novogodišnjoj noći: Nikad nije bilo lakše odabrati savršenu haljinu

Mlada srpska dizajnerka Nađa Pavić nedavno je lansirala novu kolekciju Eden, a među ovim atraktivnim, modernim, ženstvenim komadima lako ćete pronaći savršenu haljinu za sebe!

Brend 'NP atelier' ove sezone nudi miks seksi, ali i elegantnih, klasičnih modela, a akcenat je na materijalima koji su hit jeseni i zime: tvidu, satenu, šljokicama, plišu...

Tu su haljine na jedno rame, ali i one sa naborima koje laskaju ženskoj figuri, te one sa rolkom ili kaišem oko struka - koje vizuelno stvaraju figuru peščanog sata.

Kada je reč o koloritu Nađa je predstavila zagasite, elegantne nijanse zlatne, metalik zelene, crne, sive, a ako ipak preferirate nešto upadljivije boje tu su kraljevskoplava i nežna bebiroze boja.

Mina Dishlenkovich

 

Naš favorit je romantična, moćna haljina od plavog pliša sa puf rukavima, koja ne samo da će biti vaš savršen saveznik u novogodišnjoj noći za sjajan, efektan stajling, već je lako možete nositi i u manje svečanim prilikama - uz oversized sako, recimo, i moderne, glomazne bajkerske čizme.

Ako ste, ipak, fan glamura i raskošnih kreacija, onda vaš izbor definitivno treba da budu haljine sa šljokicama! Jedno je sigurno - u njima ćete biti zvezde večeri, pa se naoružajte samopouzdanjem.

Mina Dishlenkovich

 

Naravno, Nađa nije propustila da u novu kolekciju uvrsti nešto za ljubitelje klasike. Mala crna haljina je uvek sjajan izbor, a mlada dizajnerka ovog puta predstavila nam je onu od crnog satena na jedno rame i sa naborima. Savršen komad u vašem ormaru, onaj za zauvek!

 

Komentari (0)

Loading