Moda

Idealna haljina za hladne dane: Izgledajte moderno poput ministarke Irene Vujović (FOTO)

Stil Irene Vujović sve više je u centru pažnje

Idealna haljina za hladne dane: Izgledajte moderno poput ministarke Irene Vujović (FOTO)

Stil Irene Vujović, ministarke za zaštitu životne sredine, do sada nije bio u epicentru pažnje, ali nakon njenog najnovijeg modnog odabira, stavljen je fokus, osim na njen rad i borbu za očuvanje prirode i na njen besprekorni stajling.

Ministarka je doslovno primer kako je klasična moda visoko kotirana, te bi joj i najstoži kritičari dali najviše ocene, kada je u pitanju njena odevna kombinacija. Budući da obavlja ministarsku funkciju, Irena Vujović uvek je obučena u skladu sa formalnim prilikama, ali haljinom koju je nadavnom ponela, uspela da je unese dozu razigranosti.

Pročitajte: Ministarka dobrog ukusa! Darija Kisić Tepavčević jednim trikom pokazala kako da budete stilizovani u svakoj prilici

Naime, Irena je savršeno iznela crnu haljinu sa belim tufnama, od gustog materijala, idealnim za hladno zimsko vreme, a mnogi su bili oduševljeni jednostavnšću njenog modnog odabira. Ministarka ekologije, svakom svojom pojavom ostavlja utisak da je nepogrešivo stilizovana, a brojne fotografije sa zasedanja skupštine i različitih konferencija, svedoče u korist toj činjenici.

Komentari (0)

Loading