Moda

Tako se to radi: Marijana Mateus ponela asesoar vredan vrtoglavih 15.000 EVRA na nesvakidašnji način (FOTO)

Torba Marijane Mateus ne prestaje da se komentariše

Tako se to radi: Marijana Mateus ponela asesoar vredan vrtoglavih 15.000 EVRA na nesvakidašnji način (FOTO)

Torba Marijane Mateus vredi čitavo bogatstvo kao i većina njenih odevnih kombinacija.

Kreatorka kada god se oglasi na društvenim mrežama sa neke egzotične destinacije nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa je tako i slučaj sa njenim najnovijom objavom iz toplog Dubaija.

Torba Marijane Mateus - neprolazna elegancija

Marijanin stajling mnogi žele da rekreiraju, što i većini žena može poći za rukom i daleko ekonomičnije- odabirom pristupačnih brendova koji podsećaju “visoke brendove” . Ipak, ono što je malo kome dostupno, jeste asesoar koji kreatorka nosi na letovanju.

Pročitajte: Stil Marijane Mateus oduševio - Evo zašto ne možemo da prestanemo da gledamo u ovu fotografiju

Instagram

 

U pitanju je tašna renomiranog francuskog brenda “Hermes” , koja vredi vrtoglavih oko 15 hiljada evra. Budući da je u pitanju model “Constance” za koji postoji lista čekanja, cena ovog trendi asesoara na “sivom tržištu” dostiže i veću cenu od prodajne. Spekuliše se da ove torbe drže vrednost više nego zlato, a s ozbirom na to da je Marijanina torba od egzotične kože noja, vrlo je moguće da je unikat, te da je za nju posebno napravljena.

Čak i kada nosi nešto izuzetno skupo i retko, to obično padne u drugi plan, budući da je u centru pažnje kreaotorkina harizma i široki osmeh, a mnogi se ne bi usudili da ovu torbu ponesu u ležernom dnevnom izdanju.

Komentari (0)

Loading