Moda

Trijumf srpske mode u Dubaiju, pogledajte fotografije sa revije Nade Nikolić

Vlasnica modnog brenda "Alme Couture", Nada Nikolić Krečković održala je veliku modnu reviju na Svetskoj izložbi "Expo 2020".

Trijumf srpske mode u Dubaiju, pogledajte fotografije sa revije Nade Nikolić

Predani rad i veoma dobar kvalitet uvek se isplati, a to se najbolje može videti u primeru modne direktorke srpskog brenda "Alme Couture" koja već nekoliko godina uspešno razvija svoj brend kojem je glavni cilj izrađivanje unikatnih modnih kreacija.

Alme coture

 

U martu 2020. godine vlasnica pomenutog brenda održala je reviju u Parizu na nedelji mode, a o njenom uspehu čulo se čak do Emirata što ju je navelo da tamo predstavi plodove svog rada. Na Paviljonu Srbije vlasnica luksuznog modnog brenda održala je pravu modnu magiju gde je pred velikim brojem gostiju koji su bili iz 192 zemlje sveta predstavila haljine. Nada čije haljine obožavaju devojke, ali i dame ne krije sreću i zadovoljstvo, s obzirom na to da je revija donela najbolje moguće rezultate.

Alme coture

 

- Revija je prošla fantastično i ispunila sva moja očekivanja. Bilo je potrebno da posle događaja ostanem još nekoliko dana u Emitatima kako bi organizovala nove poslovne sastanke sa preduzetnicima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Bliskog istoka i Azije, gde smo pričali o potencijalnoj saradnji. Kao što je Pariz doneo sjajne kritike, verujem da će Dubai otvoriti neka nova vrata - rekla je modna direktorka u izjavi za beogradske medije.

Komentari (0)

Loading