Moda

Gledamo i ne verujemo: Ceca u istom odevnom komadu koji je nosila pre 14 godina, iznenadiće vas o čemu je reč (FOTO)

Modni odabir Cece Ražnatović ponovio se nakon 14 godina...

Gledamo i ne verujemo: Ceca u istom odevnom komadu koji je nosila pre 14 godina, iznenadiće vas o čemu je reč (FOTO)

Modni odabir Cece Ražnatović, kao i njene odevne kombinacije, rekli bi mnogi kritičari, često su bez greške, budući da pevačica i te kako polaže pažnju u svoj stil, koji je večan. Mnogi bi pomislili da folk zvezda, koja većinu stvari može priuštiti i uvrstiti u svoj garderober, gotovo nikada ne nosi iste stvari, ali istina je malo drugačija.

Modni odabir Cece Ražnatović nakon 14 godina

Naime, pevačica je nedavno otputovala na sunčane Maldive, gde svakodnevno oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama obajavama, koje su vrelije od tropske klime. Dok je vešto pozirala pred kamerom i nakon jedne fotografije koju je objavila, društvene mreže su se usijale.

Pročitajte: Ceca me je rodila pre Anastasije i Veljka, ali me je PREDALA ZBOG SVOJE KARIJERE! Šokantne izjave mlade pevačice o srodstvu sa Ražnatovićima

Foto: Miloš Nadaždin

 

Razlog za to leži u činjenici da je Svetlana nakon 14 godina ponela istu modnu kombinaciju. Na oduševljenje svih, kreacija koju potpisuje svetski kreator, stajala joj je kao salivena i posle više od jedne decenije, te je svima postalo jasno da Ceca i te kako brižno održava svoju liniju, a mnogi su se zapitali "da li uopšte stari" , budući da izgleda fantastično i u petoj deceniji života.

Pročitajte: Izuzetno je mladolika - Upoznajte buduću svekrvu Cece Ražnatović, prefinjenu damu koja je rodila Bogdana! Svi primećuju JEDNO (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading