Moda

OVO SE ČEKALO! Surovi modni žiri Saše Vidića o učesnicima na Beoviziji: Šokiraće vas ko je dobio NAJŽEŠĆU KRITIKU (FOTO)

Modni žiri Saše Vidića sa komentarima o stajlinzima učesnika na Izboru za pesmu Evrovizije dugo se čekao

OVO SE ČEKALO! Surovi modni žiri Saše Vidića o učesnicima na Beoviziji: Šokiraće vas ko je dobio NAJŽEŠĆU KRITIKU (FOTO)

Modni žiri Saše Vidića sa komentarima o stajlinzima pobednice, ali i drugih favorita i učesnika na Izboru za pesmu Evrovizije dugo se čekao. Kao i obično kreator nije bio blag na rečima, ali je ipak izdvojio svog favorita. Međutim, među učesnicima, našli su se i oni koji su dobili oštre kritike.

Naime, modni žiri Saše Vidića za pobednicu scenskog nastupa izdvojio je Konstraktu.

- Sve nastupe sam ispratio od prvog do poslednjeg, i finale i polufinalne večeri. Mislio sam da ću se ubiti! Prvo pesme su bile loše, sve je bilo tako dosadno, isto, besmisleno - otpočinje svoje izlaganje on.

- Konstrakta je po mom mišljenju odlična, poznajem je još iz "Zemlje Gruva". O ženi mislim sve najbolje. Ne znam da li Srbija zaslužuje takvog predstavnika na Evroviziji jer je ta pesma toliko drugačija. Ovde se plaše njene pobede i jedino gde kod nas može da se održi Evrovizija je Sava Centar - kaže za "Svet" osvrnuvši se na Konstraktin stajling:

Pročitajte: MODNI ŽIRI Saše Vidića - Pokazali smo mu slike Jelene Đoković, Nataše Bekvalac, Slobode Mićalović, a njegovi komentari su HAOS (VIDEO)

 

 

- Ta bolnička uniforma na njoj mi je super. Sve to predstavlja koncept radne žene. Sve što je uradila mi je toliko gotivno, iskreno, jednostavno. To je autorstvo, to je prava stvar! Dugo pratim Evroviziju i siguran sam da Konstrakta ovim stajlingom neće moći da zaseni kraljice u Torinu, ali će je svi primetiti zato što je svoja.

Modni žiri Saše Vidića iznenadio

Modni žiri Saše Vidića potom se osvrnuo i na Konstraktinu prijateljicu, kao i koleginicu iz "Zemlje Gruva", Zoe Kida.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radonjic (@zoe_kida)

 

- Neko će da kaže Zoe Kida je bila super obučena. Za koga, za Tursku? Taj kostim sam već video, gledajući "Grand" za vreme Jelene Karleuše.

Što se Sare Jo tiče, rekao je sledeće:

- Sara Jo mi je drugarica, poznanica, draga je osoba, ali njen nastup i kostim su kopi - pejst. Ne mislim kopija Karleuše, već kopiranje Bijonse, Madone, Rijane, sve su one to već imale. Meni to nije to. Sara je zgodna, ali nije me iznenadila. Konstrakta je pobedila jer su se ljudima smučile gole pevačice, one koje nemaju autorske pesme.

Pročitajte: On je moja muškarčina - Sara Jo PRVI PUT otvoreno o LUDOJ LJUBAVI sa Slovencem Žigom sa kojim pleše na Pesmi za Evroviziju

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Onda se osvrnuo i na stajlinge Tijane Dapčević i Ane Stanić:

- Tijana Dapčević je imala usko, crveno odelo koje možeš da kupiš gde hoćeš. Sve što mogu za čas da proizvedem mi je bljak, ne impresionira me i ne dotiče.

 

 

- Ana Stanić ima skoro pedeset godina, linija joj je super, ali onaj topić gore, ne nikako. Ono mi je grozno. Pored pink dubokih pantalona trebalo je da obuče neku finu bluzu, triko, bodi, ali ona je htela da pokaže mišiće.

 

 

Komentari (0)

Loading