Moda

Boje i dezeni za proleće/leto 2022: Evo kako biti drugačiji

Ono što smo smo prethodnih godina naučili kada je moda u pitanju jeste da težimo ka što unikatnijem stilu. Ovo su boje i dezeni za proleće/leto 2022. koji će vam u tome pomoći.

Boje i dezeni za proleće/leto 2022: Evo kako biti drugačiji

Otkako smo izašli iz globalnog karantina, modni svet pretrpeo je velike promene. Stigli su nam brojni trendovi i sveži stilovi. Ipak, ono što je obeležilo postpandemijsku modu svakako su statement komadi. Upečatljivi modni detalji, jarke boje i neobični dezeni su sve popularniji, što i ne čudi, budući da su ljudi postali željni odeće koja nije pidžama ili trenerica.

Baš s tim u vezi, mi vam u nastavku donosimo ideje za autfite koji će vas svakako izdvojiti. Pronađite svoju isnpiraciju!

Boje i dezeni za proleće/leto 2022

Šarene cipele

Ma kakav autfit da ponesemo, izbor cipela i te kako može biti presudan. A ovog proleća i leta, trendseterke predlažu što neobičniji par obuća. Izbor je zaista šarenolik, a sve zavisi od vaših ličnih preferencija i naravno- mašte!

Lookovi

 

 

 

 

 

 

 

 

Predlozi

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Tašne

Pored toga što su cipele veoma važan deo autfita, i torba i te kako može da transformiše svaki izgled. Ove sezone u modi su upečatljive boje i neobični dizajnovi, a prednjače zelena, žuta, ljubičasta i narandžasta. Uz to, detalji poput glomaznih lanaca su svakako u fokusu.

Lookovi

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte i… Šta nam stiže iz Italije za sezonu proleće/leto 2022?

Predlozi

Promo

 

 

Promo

 

 

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Neobične odevne komade i detalje koji će upotpuniti vaš stajling i učiniti ga za nijansu unikatnim možete pronaći u buticima „Fashion Paradise“.

Već 10 godina firma “FASHION PARADISE” donosi duh Italije u Novi Sad, a od jula meseca 2020. godine i u Beograd.

Pratimo modne trendove i prilagođavamo ih potrebama naših klijenata. Upravo je to ono što naši klijenti cene i zbog čega nam se rado vraćaju. Posetite nas i proverite zašto važimo za mesto gde se modni snovi pretvaraju u stvarnost.

“FASHION PARADISE”- mesto gde se modni snovi pretvaraju u stvarnost

TC Mercator, Bulevar oslobođenja 102, Novi Sad
telefon: 381 21 6 521 621 mobilni: 063-1193005

Mercator centar Beograd, Bulevar umetnosti 4, 11070 Novi Beograd
telefon: 381 62 1193005

Facebook: @FashionParadiseSrbija
Instagram: @fahsion_paradise_srbija
e-mail: [email protected]

<div "="" style="margin: 10px auto; box-sizing: border-box; width: 300px; height: 250px;">

Komentari (0)

Loading