Moda

Ekscentrična na mamu: Asesoar Nike Tošić je GLAVNA TEMA, pogledajte šta sada ima u svom garderoberu (VIDEO)

Stil Nike Tošić, što je starija, to je sve interesantniji publici...

Ekscentrična na mamu: Asesoar Nike Tošić je GLAVNA TEMA, pogledajte šta sada ima u svom garderoberu (VIDEO)

Stil Nike Tošić ne prestaje da iznenađuje domaću javnost. Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića ima čitavu armiju obožavatelja na društvenim mrežama, koji prate svaki njen korak, ali i svaku novu modnu kombinaciju. 

Stil Nike Tošić kakav do sada nismo videli

Preslatka devojčica kojoj je tek 12 godina, i te kako je porasla i počela, poput mame Jelene, da se interesuje za modu. Nesumnjivo je od nje nasledila smisao za interesantne kombinacije, a jednom objavom oduševila je doslovno svakog.

Pročitajte: Duško Tošić likuje! Nika je postala sve što Jelena nije želela (FOTO)

Instagram

 

Asesoar koji je Nika ponela, nakon videa koji je objavila na "Tik-toku" , postaće "must have" komad za sve njene vršnjake, koji se ugledaju na nju. Naime, ćerka pop dive ponela je raskošni pink šešir ukrašen kristalima, koji je ukombinovala sa cvetnom haljnom, a svim pratiocima postalo je jasno da Nika jednostavno već sada ima svoj stil, koji je i te kako originalan i drugačiji od svega što smo navikli da vidimo.

Pročitajte: Atina i Nika su otišle sa ocem - Srceparajuće vesti o porodici Tošič - Karleuša, Jelena je OSTALA SAMA

 

 

Takođe, stiče se utisak da je Jelena Karleuša i te kako ponosna na ćerku, koja izrasta u mladu damu, koja će veoma biti zapažena u svojoj svetloj budućnosti, baš kao što je svi primećuju i sada.

Komentari (0)

Loading