Moda

Revija Biljane Tipsarević okupila brojne poznate, muž Janko joj pružao podršku iz prvog reda (FOTO)

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević napravila je pravu modnu bajku na reviji koju je održala u vrtu beogradskog hotela "Metropol".

Revija Biljane Tipsarević okupila brojne poznate, muž Janko joj pružao podršku iz prvog reda (FOTO)

U saradnji sa projektom "Be a model" predstavila je posebnu modnu kolekciju "Manifest". Veliki broj poznatih dama iz brojnih sfera života podržalo je Biljanu, a dizajernka koja je napravila veče za pamćenje nije skidala osmeh sa lica.

Boško Karanović

 

Pre početka revije, Biljana je pozdravila veliki broj prisutnih medija i tim povodom izjavila.

Boško Karanović

 

- Ovih deset godina za naš brend i mene veoma značajna i velika stvar. Svesna sam da ništa u životu nije zauvek. I sa takvim mišljenjem ulazim u svakodnevni posao koji radim. Pre svega sa velikom zahvaljnošću za dobre stvari, ali i loše koje su me naučile mnogim lekcijama. Uz sve to stekla sam mnogo iskustva u vremenu kada se moda brzo menja, a to smo svi najviše osetili u vreme pandemije. Veoma sam zahvalna što sam imala sreće da se orkužim sa pravim timom ljudi koji mi je pomogao u ostvarenju svojih vizija i ciljeva. Većina njih je uz mene od prvog dana, više od deset godina, a ja ne mogu da verujem da je toliko vremena prošlo. Čvrsto verujem da postojanje brenda koji traje deset godina iza sebe nosi istrajnost, kontinuiran rad, usavršavanje i kvalitet. Sa druge strane jedna od najvećih lepota u ovom poslu je što radite sa devojka i ženama koje su moja večita inspiracija i veoma mi je važno da osluškujem njihove potrebe, ali i sud - izjavila je Biljana pred pristunim medijima, a potom dodala da joj je veoma značajan rad sa devojkama iz "Be a model" projekta.

Boško Karanović

 

- Devojke su sjajno iznele reviju i sve pohvale za njihov rad, trud i zalaganje. Verujem da će mnoge od ovih devojaka hodati svetskim pistama i ostvariti svoje snove u svetu modelinga.

Boško Karanović

 

Reviji su prisustvovale mnoge dame sa naše javne scene. Od Anastasije Ražnatović, Ilde Šaulić, Marine Visković, Zorane Jovanović Zoranah do Marije Karan i Snežane Dakić.

Pažnju je privukla odevna kombinacija Zoranah koja se pojavila u stajlingu sa detaljima perja, a Ilda u šljokicama.

Boško Karanović

 

O „Be a model“ projektu

Aleksandra Kolarski Čelar, kao bivši model i skaut, na radionicama „Be a model“ projekta edukuje mlade devojke koje žele da se upuste u svet manekenstva, a kasnije i selektuje one sa predispozicijama za taj poziv. Više decenijsko iskustvo doprinelo je tome da Aleksandra može svoje znanje da prenese na mlade devojke koje žele da se bave modelingom.

- Posle svog životnog i radnog iskustva i edukacije koje sam uložila u sebe i svoj projekat želela sam da preko ovog “Bootcampa” podelim i naučim mlade devojčice šta je sve bitno u ovom poslu. Od septembra do maja održavaju se radionice koje nose naziv “Sve o manekenstvu” i gde mogu da prisustvuju svi koji su zaintresovani za ovaj poziv. Zatim selektujem devojke koje imaju predispozicije za modeling i sa zadovoljstvom ih obučavam i edukujem na “Bootcampu” - objasnila je Kolarski, a potom dodala:

- Zato pre revije imamo dva dana Edukacije, gde su pozvani ozbiljni i vrhunski stručnjaci iz svih oblasti koje su potrebne devojčicama da se bave ovim poslom: fitnes, ishrana, javni govor, samopouzdanje, šminka, frizura i kako treba da se ponašaju ispred dizajnera, fotografa i koreografa. Posle dva dana druženja, edukacija i rada pretvaramo sve u praksu na dan revije gde devojčice imaju priliku da zablistaju i nose prestižne modele kao što su to Biljanine - objasnila je Aleksandra.

Inače, Kolarski je punih 15 godina profesionalno radila kao model širom sveta, da bi posle toga počela da radi kao SKOUT, gde pronalazi nova lica za razne modne agencije. Svoj biznis je nadogradila time što organizuje brojne događaje i revije. Danas je majka jednog dečaka, supruga, tetka, ćerka, prijatelj. Za kraj, Aleksandra nam je rekla da ovaj posao doživljava kao poziv i da su vrata njene radionice otvorena uvek za svaku devojku koja poželi sebe da vidi u ovom poslu.

- Da od njih pet, jedna postane vrhunska manekenka, ja ću znati da sam nešto postigla. To je moj cilj - podvukla je Aleksandra Kolarski.

 

Komentari (0)

Loading