Moda

Zašto smo poludeli za novom kolekcijom Kristine Bekvalac

Modna kolekcija Kristine Bekvalac i Ivane Davidović je konačno tu

Zašto smo poludeli za novom kolekcijom Kristine Bekvalac

Novu kolekciju Kristine Bekvalac očekivali smo sa nestrpljenjem, a sada je pred nama očaravajuća AMULET kolekcija, u kojoj će uživati sve žene koje su u sebi spoznale lepotu!

Kolekcija AMULET je nastala iz zajedničke želje dve dizajnerke da osnaže žene i istaknu važnost njene uloge u današnjem društvu. Žena po svojoj prirodi čuva, neguje i bira najbolje za partnera, decu, prijatelje i porodicu a ponekad u svemu tome zapostavlja sebe.

Marko Vulević

 

Ivana i Kristina ovom kolekcijom žele da podstaknu žene da sebe stave na prvo mesto jer kako bi bile dobre drugima, moraju biti dobre sebi. Svaka žena u sebi nosi amajliju i treba da prihvati sav veličanstveni haos koji je čini, sve nesavršenosti su njena snaga i njeno samopouzdanje će biti u svom punom sjaju kada to uoči. Amulet je limitirana serija luksuznih komada garderobe u čiju je ručnu izradu utkano mnogo ljubavi, pažnje i strpljenja. Kolekciju čini sedam look-ova od kojih se pojedinačni komadi mogu međusobno kombinovati u skladu sa afinitetima žena. Dominantna boja je zelena - koja asocira na sreću koju nam donosi život.

Marko Vulević

 

Amulet se ekskluzivno prodaje u DISCIPLINA store-u, Kralja Petra 70 na Dorćolu, a dostupan je i online preko sajta www.disciplina.store od 1.6.2022.

Marko Vulević

 

Marko Vulević

 

Marko Vulević

 

 

Komentari (0)

Loading