Moda

Asesoar iz tuđeg garderobera: Cecina torba ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Torba Anastasije Ražnatović privukla je veliku pažnju kada ju je ponela i njena majka Ceca

Asesoar iz tuđeg garderobera: Cecina torba ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Nije ovo prvi put da se nekoliko dana posle Anastasije njena majka pojavi u sličnom outfitu. Pre nekoliko meseci obe su se u nekoliko dana pojavile u istim čizmama vrednim hiljadu i po evra. Tada je Anastasija istakla da se neretko desi da joj Ceca sasvim slučajno iskopira stajling:

- To što mi je danas prekopirala stajlnig. To me je jako iznervirala, kupila sam njoj i meni čizme, njene su svetlije. Poslala sam joj pre pet dana šta oblačim za emisiju, to i tetki radi, potrefilo se da je i ona danas to obukla - rekla je tada Anastasija.

Pročitajte: Svi se okretali za njima - Anastasija i Gudelj modno usklađeni i nasmejani prolaze beogradskim ulicama (FOTO)

Ataimages

 

Sada je torba Anastasije Ražnatović bila zvezda Cecinog outfita, koju je ponela na promociju detox sokića Sanje Kužet.

Torba brenda Jacquemus koja košta oko 700 evra jedna je od povoljnijih u skupocenom garderoberu Ražnatovićki, pa ipak, ove sezone veliki je trend.

Pročitajte: Da li će joj zameriti? Ceca objavila fotografiju Sanje Kužet BEZ TRUNKE ŠMINKE I FOTOŠOPA! Pogledajte kako izgleda

Ataimages

 

Torba Anastasije Ražnatović bila je pre nekoliko dana glavna zvezda njenog putfita na proslavi lista "Informer", kada je svedenim detaljima upotpunila živopisni outfit.

Podjednako efektno izgledala je i u rukama njene majke, kaja je pomenutim asesoarom upotpunila svoj casual outfit.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading