Moda

Lagana letnja haljina Darije Kisić za svačiji džep: Kako izgledati elegantno na vrućini (FOTO)

Letnja haljina Darije Kisić Tepavčević pravi je izbor ako želite da izgledate savršeno

Lagana letnja haljina Darije Kisić za svačiji džep: Kako izgledati elegantno na vrućini (FOTO)

Ministarka je nesumnjivo žena dobrog ukusa i stila, a letnja haljina Darije Kisić Tepavčević u kojoj se pojavila na sednici predsedništva SNS -a izmamila je sve poglede.

 

Naviknuti na njena savršena modna izdanja, svi iščekuju narednu kombinaciji u kojoj će se pojaviti, a ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja svaki put iznova održi modnu lekciju. 

Pročitajte: Ministarka dobrog ukusa! Darija Kisić Tepavčević jednim trikom pokazala kako da budete stilizovani u svakoj prilici

Ata Images

 

Haljinu jednostavnog kroja u nepogrešivom crno - belom dezenu, Darija Kisić uklopila je sa crnim salonkama, a diskretna šminka i savršena frizura učinili su da izgleda besprekorno stilizovano.  

Pročitajte: Nijansa i kroj koji laskaju svakom tipu figure - Maxi haljina Darije Kisić je sve što želite ovog leta! (FOTO)

Ata Images

 

Letnja haljina Darija Kisić Tepavčević pogodna je za sve prilike, a odličan je izbor i za dnevne varijante i vrlo lako se kombinuje kako uz štikle tako i uz patike ili neku laganiju letnju obuću.

Komentari (0)

Loading