Moda

Cipele Ivane Pavković su sve što vam je potrebno za svečane prilike: Ukombinovala ih savršeno, a tek da vidite muža (FOTO)

Autor: | 13/10/2022

Cipele Ivane Pavković su čista desetka

Cipele Ivane Pavković su sve što vam je potrebno za svečane prilike: Ukombinovala ih savršeno, a tek da vidite muža (FOTO)

Pored toga što važe za jedan od skladnijih bračnih parova na našoj javnoj sceni, Ivana Pavković i Petar Mitić ujedno slove i za uvek dobro stilizovane. To se posevno odnosi na Mitićevu lepšu polovinu koja gotovo nikada ne razočara prilikom jednog od javnih pojavljivanja. Tako je bilo i nedavno kada ih nisu zaobišli blicevi fotoreportera, a tom prilikom posebno su u centru pažnje bile cipele Ivane Pavković.

Ata Images

 

Izgled poznate pevačice uvek je hvaljen, kako od strane brojnih žena koje prate njen rad, tako i modnih stručnjaka. Cipele Ivane Pavković ovog puta pokazale su se kao jedan od bitnijih momenata njenog najnovijeg stajlinga koji je nedavno prošetala a tada se opredelila za crne špicaste cipele sa niskom štiklom. Odlično su se uklopile sa ostatkom Ivanine modne kombinacije koja je bila u potpuno belim tonovima.

Pročitajte: Porodični raj na Voždovcu: Ovde žive Ivana Pavković i Petar Mitić sa sinom Vujadinom (FOTO)

Ata Images

 

Cipele Ivane Pavković samo su deo izdanja kojim poznata pevačica uvek pleni. Petar Mitić i ona nedavno su prisustvovali krštenju njihovih blizanaca Vojina i Vuka koji su se rodili pre samo mesec dana, a i tom prilikom bili su odlično stilizovani.

Komentari (1)

Loading
Caca

14:03 14.10.2022

Divan par,o oblacenju sve pohvale.Uvek su i bili i treba mnogi da se ugledaju na njih.