Moda

Nežnu satensku haljinu Slobode Mićalović morate imati ovog proleća: Prelepo pada uz telo, ali svi komentarišu šta je uz nju obula (FOTO)

Modni odabiri Slobode Mićalović uvek izazivaju veliku pažnju

Nežnu satensku haljinu Slobode Mićalović morate imati ovog proleća: Prelepo pada uz telo, ali svi komentarišu šta je uz nju obula (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Neretko se kada su modni izbori Slobode MIćalović u pitanju javljaju promašaji. Glumica je godinama gradila svoj stil, te se danas kao mama dve ćerke i uzor mladima može pohvaliti specifičnim stajilngom koji se ne viđa tako retko kod žena njenih godina.

Pročitajte: Nije više sa njim! Sloboda saopštenjem SLOMILA SRCE svima: Konačno sam SLOBODNA (FOTO)

Ata Images

 

Modni izbori Slobode Mićalović uglavnom su vrlo jednostavni komadi, pantalone, suknje i haljine skrojene da prate figuru njenog tela, takođe su tu cipele ili čizme pačijeg kljuna, ali i nakit taman toliko specifičan da pomenutu klasiku malo razbije. Sve u svemu, gde god da se pojavi Sloboda privlči pažnju kako svojom lepotom i harizmom, tako i načinom odevanja, koji se vrlo često komentariše, što je bio slučaj i sinoć.

Pročitajte: Savršeni stajling Slobode Mićalović ovog puta u drugom planu! Svi pričaju o estetskim korekcijama koje je na sebi odlučila da uradi (FOTO)

Ata Images

 

Naime, dramska umetnica u društvu kolege Miloša Bikovića pojavila se na premijeri predstave JDP-a "Razvojni put Bore Šnajdera" i sve zasenila predivnom, dugačkom satenskom halijnom V izreza na preklapanje. Odevni komad istakao je Bobine obline, što je delimično bila tema današnjih portala, pa i glumičinih fanova, koji nisu mogli da se suzdrže i ne prokomentarišu da je čak i to što je odabrala samo da ravno isfenira kosu bilo pun pogotak. Po mišljenju mnogih sve drugo bilo bi previše i predivnu kombinaciju stavilo bi u drugi plan, što nije bila ideja.

Pročitajte: Što me nisi duže čekao... Slobodu Mićalović ponele emocije, dohvatila mikrofon i zapevala baladu Lepe Brene VIDEO

Ata Images

 

 

Nakon pojavljivanja na premijeri Sloboda je stekla dodatnu naklonost modnih kritičara i pobrala simpatije čak i onih dama kojima pre toga ona nije bila favorit među glumicama.

 

Komentari (0)

Loading