Moda

Bodycon je više od običnog brenda odeće

U današnjem svetu mode, u kom se često postavljaju idealizovani standardi lepote, brendovi koji doprinose samopuzdanju žene postaju sve značainiji. Upravo takav brend je Bodycon, koji je postao sinonim za umetnost ručno izradjene odeće, koja naglašava lepotu ženskog tela.

Bodycon je više od običnog brenda odeće

bodycon

Bodycon - prezentuje trend veoma uske i pripijene odeće, koja istice liniju tela i žensku senzualnost.

bodycon

 


Bodycon je više od običnog brenda odeće - to je pokret koji pretenduje da promeni način na koji žene doživljavaju svoje telo. Naš cilj je da žene zavole sebe, prihvate svoje obline i uživaju u svakom trenutku. Naši modeli prilagodjavaju se svim konturama tela, naglašavaju atribute i pružaju ženama osećaj samopuzdanja koji proizlazi iz udobnosti i istinske ljubavi prema vlastitom izgledu.

bodycon

 

Modeli su dizajnirani da odgovaraju svakoj veličini, bez obzira na vaš konfekcijski broj, Bodycon će vam pomoći da izrazite svoju lepotu na autentičan način.

bodycon

 


Jedinstvenost Bodycon-a je u tome što nema kolekcija, kreacije prodajemo tokom cele godine. Većina naših modela su klasici koje možete nositi kako u dnevnoj, tako i u večernjoj verijanti.

bodycon

 


Dizajner Rebeka, nakon dugogodišnjeg rada i života u Londonu, odlučila je da duh i stil ove prestonice ponudi i našim ženama i lako ih, uz pomoć haljine ili topa ili pantalona, učini jedinstvenim i različitim od svega već viđenog.

bodycon

 


Jedan od ključnih elementa koji čini Bodycon posebnim jeste jedinstveni materijal koji će svaka žena obožavati.

bodycon

 

bodycon

 

 

 

Komentari (0)

Loading