Moda

Ovih 5 modnih komada su sve što vam je potrebno za prelaznu sezonu

Ovih 5 modnih komada su sve što vam je potrebno za prelaznu sezonu

Ovih 5 modnih komada su sve što vam je potrebno za prelaznu sezonu

Portonovi

Septembar je možda i najinspirativniji mesec kada je moda u pitanju – jedva čekamo da nabavimo najnovije komade iz jesenjih kolekcija, ali još nismo spremni da se odreknemo letnje garderobe. Sve je dozvoljeno – kombinovanje materijala, printova i mnogobrojnih slojeva. A tako je i sa putovanjima. Početkom jeseni biramo destinacije koje su blizu mora, kako bismo uhvatili poslednje tople dane na plaži, ali i one koje istovremeno nude i druge sadržaje. Srećom, jedna takva destinacija je udaljena samo 45 minuta leta avionom od Beograda, a to je Portonovi rizort u Bokokotorskom zalivu. U nastavku predlažemo 5 must-have komada koje možete pronaći tokom posete ovom rizortu. 

Lepršava haljina za savršen outfit od jutra do mraka

Naša prva modna stanica je butik Tyche, u kome su zastupljeni uglavnom grčki brendovi. U njemu možete naći sve ono što vam je neophodno za bezbrižno i stilizovano proleće, leto ili ranu jesen na primorju - kratke ili duge haljine, sandale, šešire, torbe, nakit i celokupan plažni program – od kupaćih kostima, peškira do plažnih torbi. 

Naša preporuka su bajkovite šarene haljine brenda Flora Sardalos, u kojima ćete zasigurno biti jedinstvene, budući da se u regionu mogu pronaći samo u Tyche butiku u Portonovom. 

 

 

Udobne espadrile od rafije za prelazni period

Ukoliko ste ipak večni zaljubljenik u italijansku modu, Prego Fashion je prava destinacija za vas. U ovom lancu multibrend radnji fokus je na kvalitetnoj, moderno dizajniranoj odeći, obući i aksesoarima poznatih modnih kuća, namenjenih urbanoj populaciji koja prati trendove.

Za tople, sunčane dane tokom rane jeseni preporučujemo espadrile i zanimljive torbe izrađene od rafije, italijanskog brenda Manebi. Ovaj održivi brend svu odeću i obuću izrađuje od recikliranih vlakana, prirodnih materijala i organskog pamuka. 

 

 

Statement torba koja traje godinama

Najnoviji član Portonovi modne porodice, Olympus Fashion Boutique, poseduje odabranu kolekciju vrhunskih brendova dizajnerske odeće - Bottega Veneta, Dolce&Gabbana, Loewe, ETRO, Missoni, Tod's, Hogan... 

Ostati u toku sa najnovijim trendovima ovde definitivno neće biti izazov, a stručni tim će vam maksimalno olakšati pronalaženje šik i elegantnih komada za svaku priliku. 

Jedan od takvih bezvremenskih, a opet modernih, komada svakako je Andiamo torba brenda Bottega Veneta. 

 

 

Bezvremenske crne naočare za sunce 

Optika Novi Monokl je porodična firma sa tradicijom dužom od 30 godina. Pored tri radnje u Podgorici i još tri na primorju, novootvorena prodavnica u Portonovom nudi širok asortiman svetski poznatih brendova kao što su Dior, Prada, Dita, Ray Ban, YSL, Celine, Givenchy, Tom Ford, Persol, Fendi i mnogi drugi.

Idealna investicija za klasičan i ujedno moderan izgled su Saint Laurent MICA crne naočare, koje će se savršeno uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju.

 

 

Savršeno ukrojen basic komad neutralnih boja 

Ovo modno putovanje završavamo u butiku Tenero Fashion, koji je od 1995. godine zvanični distributer brojnih svetskih brendova u Crnoj Gori. Corneliani, JW Anderson, Proenza Schouler, Peserico, Pal Zileri, Gran Sasso, Sergio Rossi, Berwich, Ermanno Scervino, MC2 Saint Barth i mnogi drugi... Izbor je zaista raznolik, a mi vam za ovu priliku preporučujemo bilo koji od basic komada iz kolekcije brenda Antonelli. Bilo da se odlučite za karirano odelo sa bermudama, široke bež pantalone visokog struka ili elegantnu satensku haljinu u boji šampanjca – nema greške.  

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading