Moda

Za manje od 24 sata, iskopirale jedna drugu! Svi pričaju o haljini Danijele Dimitrovske i Edite Aradinović - Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Modni okršaj Danijele Dimitrovske i Edite Aradinović

Za manje od 24 sata, iskopirale jedna drugu! Svi pričaju o haljini Danijele Dimitrovske i Edite Aradinović - Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Dve žene i jedna haljina za manje od dvadeset četiri sata uspele su da naprave pometnju na mrežama. Modni okršaj Danijele Dimitrovske i Edite Aradinović oduševio modne znalce.

Naime, dan za danom, ove dve poznate dame pojavile su se na prestižnim beogradskim događajima u istoj haljini i postale glavna tema javnosti.

 

 

Haljina koju su ponele Danijela Dimitrovska i Edita Aradinović uska je maksi-haljina, koja u potpunosti prati liniju tela i koja je u celosti prekrivena kristalima.

Pročitajte: Dve žene, jedna haljina – neprijatno! Jelena Đoković i Lena Kovačević isto obučene, svi ih komentarišu! (FOTO)

I dok je Edita, izrazita crnka, odabrala da svoj izgled dodatno naglasi belom haljinom, o kojoj svi pričaju, Danijela se odlučila za klasičnu, crnu varijantu istog modela.

Instagram

 

Ova haljina obema damama stajala je kao salivena, ističući njihovu savršeno vitku liniju, a obe su je, kao pravi modni znalci, ponele uz jednostavnu frizuru i šminku dopustivši da ona u potpunosti bude zvezda njihovog izgleda.

Komentari (0)

Loading