Moda

Na ovo ga je sigurno ona naterala: Milenu Popović i Igora Jurića nikada niste videli u ovakvom izdanju (FOTO)

Milena Popović i Igor Jurić savršeno stilizovani

Na ovo ga je sigurno ona naterala: Milenu Popović i Igora Jurića nikada niste videli u ovakvom izdanju (FOTO)

Poslednji radni dan u 2023. godini je završen i slavlje već može da počne. U susret praznicima Milena Popović i Igor Jurić rešili su da se lepo provedu poslednjeg vikenda ove godine, a sa proslavama su otpočeli već ovog petka.

Njih dvoje su se za ovu priliku modno uskladili, te su oboje obukli kapute bež boje, a Milena se posebno doterala, te nije ni čudo što njen partner ne skida sa nje zaljubljeni pogled.

Instagram

 

Milena Popović i Igor Jurić u vezi su skoro dve godine, srećni su, zaljubljeni i uživaju u zajedničkom životu. O tome kako je njihova romansa započela, Milena je govorila svojevremeno:

Pročitajte: Veliko slavlje u domu Milene Popović i Igora Jurića! Ona sve otkrila - Voli te tvoja žena zauvek

- Igor i ja smo se slučajno sreli na nekoj televiziji. Oboje smo gostovali, jedno je poranilo, drugo je zakasnilo i jednostavno smo se sreli i počeli da razgovaramo. Ljudi često pitaju da li nas je zbližila tragedija koja nam se desila, pa se bolje razumemo, ali ne mislim to - kaže Milena i dodaje:

- Slučajno smo se upoznali desilo se nešto ponovo. Ja sam jednostavno u njemu videla nekoga sa kim mogu da pričam, da provedem vreme, nekoga ko mi je prijao.

Komentari (0)

Loading