Moda

Anastasija pozirala u crnoj haljini, sa njene torbe i cipela nemoguće je skrenuti pogled: Jednostavan, a efektan stajling (FOTO)

Torbica Anastasije Ražnatović je pun pogodak

Anastasija pozirala  u crnoj haljini, sa njene torbe i cipela nemoguće je skrenuti pogled: Jednostavan, a efektan stajling (FOTO)

Ata Images

Cecina ćerka uvek u stajlingu ima poneki detalj koji je izdvaja od drugih. Ovog puta torba Anastasije Ražnatović je pun pogodak.

Kada pričamo o stilu poznatih, čini nam se da im je lako da izgledaju fenomenalno jer su im dostupni komadi renomiranih dizajnera.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović objavila najsrećniju vest - Velika želja se ostvarila

Ipak, postoje i one ličnosti koje pokazuju da iza svega često stoji i veština da mudro uklope boje, detalje i krojeve, a jedna od njih svakako je Anastasija Ražnatović. U svakoj prilici se potrudi da izgleda potpuno originalno i mnogim devojkama je prava modna inspiracija.

Tako je bilo i ovog puta. Anastasija je obukla crnu haljinu ispod kolena koja na prednjem delu ima nabore. Jednostavna haljina zahteva efektan detalj i to Tasa jako dobro zna, pa je iskombinovala zelenu torbicu sa zelenim sandalama sa cirkonima.

Na ovaj način je znalački razbila monotoniju i još jednom svima održala modnu lekciju kako biti drugačiji od svih.

Instagram/Anastasija Ražnatović

 

 

 

Komentari (0)

Loading