Moda

Kupaći koji čini da izgledate debelo, izbegavajte ovaj model u širokom luku (FOTO)

Kako odabrati kupaći koji izdužuje figuru

Kupaći koji čini da izgledate debelo, izbegavajte ovaj model u širokom luku (FOTO)

shutterstock

Кako odabrati jednodelni kupaći kostim koji će vizuelno izdužiti vašu siluetu, savetuju stilisti.

Da biste postali kraljica plaže, ne morate da kupujete najsjajniji i najzavodljiviji kupaći kostim. Zatvorene opcije izgledaju impresivno i istovremeno sakrivaju nedostatke.

Pročitajte: Osvanula slika Olivere Balašević u kupaćem kostimu - Ko bi rekao da ova žena ima 65 godina?

Letnja sezona je u punom jeku. Prognostičari obećavaju da će leto 2024. godine biti jako toplo, pa su sva odmarališta već puna.

Čak i ako ove godine ne uspete da pobegnete na more, ne bi trebalo da odbijete kupovinu: nova stvar će vam dobrodoći i na gradskom bazenu. Glavna stvar je da odaberete pravi kupaći kostim tako da dobro stoji, naglašava vašu figuru i, naravno, bude lep i moderan.

Jednodelni kupaći kostimi učiniće da se osećate samouvereno, sakrivaju nedostatke u predelu stomaka i vizuelno izdužuju figuru. Uostalom, danas zatvorena odeća za plažu može izgledati mnogo zavodljivije od običnih bikinija.

Za one koji prvenstveno cene udobnost u kupaćem kostimu, savetujemo da obrate pažnju na osnovne sportske modele koji nikada neće izaći iz mode. Uvek imaju besprekoran kroj, savršeno se uklapaju, ne izazivajući neugodnost.

shutterstock

 

 

Ali ne samo stil, već i boje i dekor mogu učiniti da izgledate deblje nego što jeste.

Ako želite da izdužite svoju siluetu, izbegavajte prevelike printove. Oni ne samo da „pojeftinjuju“ izgled, već i dodaju centimetre u struku i takođe zaborave na horizontalne linije.

Ovog leta su u modi 3D cveće i volani, ali takvi detalji će dodati volumen oblasti u kojoj se nalaze. Znajući ovo, ovaj minus možete pretvoriti u plus i izabrati jednodelni model sa ukrasima na grudima.

Ne zaboravite na materijal: naborana ili suviše tanka tkanina stvara nabore i čak može da istakne nedostatke koji ne postoje, pa ih je bolje izbegavati. Pogledajte izbliza kupaće kostime koji su glatki, pripijeni i blago pripijeni, koji vam neće pokvariti figuru.

Komentari (0)

Loading