Moda

Gledajte i učite od KRALJICE ULIČNOG STILA: Olivija Palermo ISTIČE OVE SAVETE kako biste postali ULTIMATIVNA MODNA IKONA!

Gledajte i učite od KRALJICE ULIČNOG STILA: Olivija Palermo ISTIČE OVE SAVETE kako biste postali ULTIMATIVNA MODNA IKONA!

Olivija Palermo jedna je od najvećih trendseterki koja zaista zna kako da ponese IT trend sezone, ali i kako da kombinuje komade koji su totalno demode. Uvek je odmerena i svedena u svojim stilskim odabirima te je zbog svog modnog smirnaja postala svetska fashion senzacija. 

Pored toga što poseduje istančan osećaj za modu, Olivija Palermo ipak voli i da eksperimentiše, pa je zbog toga inspiracija svim ženama i mladim devojkama širom sveta. Uvek preferira kardigane, haljine i suknje svih dužina, što je ne sprečava da podjednako dobro izgleda i u pantalonama.

S obzirom da je njen stil adekvatan ukoliko ste poslovna žena ili pak dama koja želi da unapredi svoj stil, zbog toga možemo reći da je Olivija pravi rudnik zlatnih stajliš saveta.

Za danas smo izdvojili nekoliko njenih upečatljivih rečenica koje je u više navrata govorila za prestižne modne magazine.

Evo nekoliko sjajnih saveta Olivije Palermo: 

Savet 1:

Ukoliko se bavite poslom koji zahteva dosadan dress code, Olivija savetuje da se u tom slučaju igrate neobičnošću boja. Naravno, pravilo “ne više od tri boje” više ne važi, ali gledajte da u vašem autfitu, ukombinujete boje koje pariraju jedna drugoj.

Savet 2:

Svaka žena koja drži do svog modnog stila, u svom cipelarniku bi trebalo da ima gležnjače koje savršeno idu uz skoro sve modne komade. Budući da seksepilnost i gracioznost možete izraziti pomoću komunikacije i elokventnosti, neophodno je da, ukoliko ste poslovna dama, preferirate visoke potpetice. Iako nisu za svakodnevnu kombinaciju, fantastične su za večernje izlaske uz koje ćete uvek izgledati seksi.

Savet 3:

Ukoliko vam je all black outfit omiljen i ako volite da ga nosite od glave do pete, Olivija predlaže da crni stajling razbijete torbom u neobičnoj boji ili interesantnim aksesoarom poput šešira, nakita ili pak svedene šminke.

U galeriji ispod pogledajte neke od najupečatljivijih Olivijinih izdanja, možda ipak za sebe pronađete neku adekvatnu fashion inspiraciju...