Moda

Počinje Koačela, SVETSKA ŽURKA na otvorenom, a evo šta su poznate SRPKINJE nosile na ovom događaju proteklih godina! (foto)

Počinje Koačela, SVETSKA ŽURKA na otvorenom, a evo šta su poznate SRPKINJE nosile na ovom događaju proteklih godina! (foto)

story

Da li ste spremni za Koačelu 2019?

Festival muzike i umetnosti u Kaliforniji koji donosi mnogo dobro muzike, sjajan provod i "tonu" modnih izdanja, počinje danas, a trajaće do 21. aprila.

https://www.instagram.com/p/BwHgAv7n9Ya/

Za ovaj veliki svetski događaj, autfiti se pripremaju danima unapred – to je najveća modna pista na otvorenom. Festivalski stil manekenki već se standardno sastoji od oskudnih kreacija, kakve su uostalom primerene za visoke kalifornijske temperature, a ove godine crop topove i džins šortseve zamenili su bralette grudnjaci nošeni kao majice i široke kargo pantalone ili iscepane farmerke.

Kaliforonijska žurka omiljena je i među Srpkinjama.

Zorana Jovanović i Sofija Milošević bile su na ovom događaju 2018. godine te je ova vest imala jak odjek u domaćoj javnosti dok su prethodnih godina, koncertima na otvorenom prisustvovala je i Marija Karan.

https://www.instagram.com/p/BETGV7YIYuU/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BESRWGwS6SQ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BEP0t1DS6Tm/?utm_source=ig_embed

Godine 2016. i Tamara Kalinić jedna od najuticajnijih blogerki na svetu, prisustvovala je ovom festivali pa i nije iznenađujuće da se družila sa popularnim blogerkama poput Fione Zaneti i Kristine Bazan.

https://www.instagram.com/p/BET3C9Csbpx/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BERO8BcMbnJ/?utm_source=ig_embed