Moda

Nosite čizme kao princeza Dajana pre 30 godina: Pomalo je UVRNUTO, ali je mnogo KUL, nosi ih Kendal i modne blogerke!

Nosite čizme kao princeza Dajana pre 30 godina: Pomalo je UVRNUTO, ali je mnogo KUL, nosi ih Kendal i modne blogerke!

Retko ko ume da iznese taj nisam-se-uopšte-trudila-kul-šik izgled kao što je to umela princeza Dajana. Kombinaciju trenerke i dugačkih kaubojki uvela je kao trend još pre 30 godina, a sad je dobila dostojnu naslednicu.

Mlada manekenka Kendal Džener obožava da spaja naizgled nespojive komade poput kaubojki i sportske trenerke, ali nije ona izmislila ovaj otkačeni spoj. Pre tačno tri decenije, stilska ikona princeza Dajana prošetala je gotovo istu kombinaciju.

 

Trebalo nam je malo više vremena da pronađemo kultnu fotografiju princeze Dajane iz 1989. godine na kojoj nosi bejzbol kapu, braon duboke čizme sa leopard detaljima i bele, široke pantalone koje jako podsećaju na trenerku. Dajana je u ovoj neobičnoj kombinaciji uslikana kada je pratila decu u školu, a sada, 30 godina kasnije, otkačeni trend se ponovo vratio.

https://www.instagram.com/p/BtmB8DZBDif/

Namerno, ili ne, to ne znamo, ali Kendal Džener je nedavno rekreirala Dajaninu kultnu kombinaciju kada je ulicama Los Anđelesa prošetala u teget  trenerci i belim kaubojkama. Možda boje odevnih komada nisu iste, ali ideja je identična.

Slavne blogerke i trendseterke brzo su prigrlile ovaj trend, pa tako dugačke čizme nose uz trenerke, široke pantalone i farmerke.

https://www.instagram.com/p/Btl0uallmdJ/?utm_source=ig_embed