Moda

Verin stil KRIJE VELIKU TAJNU: To što ona nosi STOJI SAMO NJOJ a evo kako kombinuje detalje! (foto)

Verin stil KRIJE VELIKU TAJNU: To što ona nosi STOJI SAMO NJOJ a evo kako kombinuje detalje! (foto)

Iza dobrog stila uvek se krije poneka tajna, a dobar modni ukus na ovaj ili na onaj način uvek dođe do izražaja.

Vera Vuksanović svima je poznata kao konceptualna umetnica koja je svojim neonskim performansima oduševila sve ljubitelje vizuelne umetnosti.

https://www.instagram.com/p/BwPXfRaD1vy/

Iako je svoje ime gradila u svetu manekenstva, u tome se ipak nije pronašla kao u svom primarnom zanimanju, ali je zato danas jedna od stilizovanijih dama naše modne scene.

https://www.instagram.com/p/BrOFyVLDyYc/

U nekoliko intervjua za druge medije, ranije je rekla da su njeni roditelji dosta uticali na formiranje njenog stila.

Iako prihvata svaki IT trend, tajna njenog stila je prisutnost panka koji uvek bude u kombinaciji sa šik izdanjem, totalno kontra eleganciji, ali veoma povezano sa vamp modnim detaljima.

https://www.instagram.com/p/BpaoRWKDXAO/

Kako je svojevremeno i istakla, redovni je posetilac svetskih filmskih i muzičkih festivala, pa nimalo ni ne čudi činjenica da njen stil spada u savremeno-urban.

Zbog toga je na crvenom tepihu možemo videti u dugoj crnoj haljini, ali i na nekoj svirci na otvorenom u skroz otkačenom izdanju.

Njen stil protkan je posebnim detaljima, koji u najvišem rangu podseća na stajlinge svetskih lepotica i modnih blogerki.

https://www.instagram.com/p/BoWzuAUg9_H/

Iscepani džins, dugački kaputi, čipkane haljine kao i zanimljivi aksesoari, definitvno su final touch momenti po kojima je ova lepa dama i te kako prepoznatljiva.

https://www.instagram.com/p/BoqfxdPAMFS/