Moda

Pažljivo smo prelistali Tamarina i Zoranina izdanja sa Koačele i pronašli smo nekoliko i POTPUNO su nas OČARALA (foto)

Pažljivo smo prelistali Tamarina i Zoranina izdanja sa Koačele i pronašli smo nekoliko i POTPUNO su nas OČARALA (foto)

story

Koačela festival u Kaliforniji jedan je od najomiljenijih muzičkih događaja koji posećuju svetske poznate face, ali i priznate modne blogerke. 

Budući da je namenjen mladima, ne može da se ne pomene činjenica da je pored toga što je muzički priorijentisan, ovo i ogromna modna pista na otvorenom. Posetioci Koačele tradicionalno uklapaju šik kombinacije za svaki dan, shodno vremenu i muzici, a to su ovoga puta uradile i naše dve najpoznatije sprske blogerke Tamara Kalinić i Zorana Jovanović.

https://www.instagram.com/p/BwL852KBIhy/

https://www.instagram.com/p/BwOl8ijhIFD/

https://www.instagram.com/p/BwPxq17h0t4/

https://www.instagram.com/p/BwUBPUwhrU1/

Tamara Kalinić je za ovu priliku odabrala totalno suprotne stajlinge od Zorane. Njeni odabiri su uglavnom bile lepršave haljinice belih i pastelnih boja, a stajling je svaki dan upotpunila modernim sunčanim naočarima koji su ovog proleća apsolutni must have. Napravila je i jedan mali izuzetak pa je za jedan dan ovog muzičkog festivala odabrala i  teksas šorts, belu krop top bluzicu sa dubokim izrezom, a sve je upotpunila trendi teksas jaknom.

Sa druge strane, Zorana je svoj stajling usmerila ka džinsu koji joj inače, savršeno stoji! U pitanju su predivni šortsevi i teksas jakne u boji koje su takođe apsolutni hit. Zorana voli da eksperimentiše pa je svoje stajlinge upotpunila kikama u ekscentričnim bojama, koja je na Koačeli gotovo pa obavezna i takođe u svoj look uvrstila trendi naočare za sunce.

https://www.instagram.com/p/BwMDYLBgnrl/

https://www.instagram.com/p/BwM6MB4APWx/

https://www.instagram.com/p/BwRSyhPgH_J/

https://www.instagram.com/p/BwZLR1kg2-D/

U anketi ispod kažite čije vam se izdanje najviše dopada...

Čija se izdanja vama najviše dopadaju?
  • Tamara Kalinić
  • Zorana Jovanović Zorannah
123 
VoteBack to vote