Moda

Olivija je kraljica SVIH HALJINA KOJE OBUČE! Neki se pitaju odakle joj smelosti da TOLIKO DOBRO IZGLEDA, evo stilske tajne koju krije! (foto)

Olivija je kraljica SVIH HALJINA KOJE OBUČE! Neki se pitaju odakle joj smelosti da TOLIKO DOBRO IZGLEDA, evo stilske tajne koju krije! (foto)

Proslavljena influenserka i bivša Miss Universe, Olivija Kulpo, plenila je pažnjom na večeri jednog modnog brenda. Atraktivna brineta osvanula je u prekrasnoj haljini s potpisom Off-White-a koju bismo voleli imati u svom ormaru.

Atraktivna brineta je u poznati njujorški restoran stigla besprekorno odevena od glave do pete. Kao i uvek, slavna lepotica pomno je razmislila o svom stajlingu, ne prepuštajući ništa slučaju.

Asimetričnu haljinu krasi sitan natpis na donjem delu haljine te upečatljivi zmijski uzorak u neonsko žutoj boji koji haljini daju na originalnosti. Haljine na preklop omiljeni su odabir žena đirom sveta, iz jednostavnog razloga jer se savršeno prijanjaju uz telo i pristaju baš svakoj figuri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STAY IN THE KNOW! (@mosquerastylesyou) on Apr 25, 2019 at 7:28pm PDT

Celokupan stajling slavna brineta upotpunila je dugačkom crnom pismo-torbicom s potpisom Giuseppea Zanottija i visokim zgužvanim čizmama koje su ove zime bile apsolutni 'must have' među trendseterkama.

Što se tiče hairstyle-a seksi brineta odlučila se za popularni wet look koji je upotpunila ovu savršenu modnu kombinaciju.

Što se tiče tajne dobrog stila Olivije Kulpo, ona je istakla sledeće:

- Mislim da nema smisla davati previše novca za garderobu. Ako vam nešto dobro stoji, možete kupiti i jeftiniju varijantu. Ali zato se uvek isplati dati više novca za kožnu torbicu, cipele koji će vam dati dodatno samopouzdanje. Moja prva torbica koju sam kupila bila je Celineova torbica od trapeza koju i danas obožavam - rekla je Olivija i dodala da bi svaka žena trebalo u svom oramnu da poseduje bar jednu haljinu u kojoj će se osećati svetski. Nevažno od generacijske dobi, dress style od žene napravi sofisticiranu, elegantnu i odvažnu damu. Ali, svakako, ne zaboravite, da u svemu tome veliku stvar igra stavu i unutrašnji seksepil.