Moda

Prošetala u NAJRUŽNIJOJ HALJINI IKADA: Glumica razočarala stajlingom, ali ŠOK je usledio kada se okrenula! (foto)

Prošetala u NAJRUŽNIJOJ HALJINI IKADA: Glumica razočarala stajlingom, ali ŠOK je usledio kada se okrenula! (foto)

story

Amber Herd, bivša supruga Džonija Depa, nedavno se na crvenom tepihu pojavila u krajnje ekstravagntnom izdanju, a uprkos očiglednom modnom kiksu, pokazala je da opravdano nosi titulu jedne od najseksepilnijih žena u Holivudu.

Naime, lepa glumica prošetala je u neobičnoj kreaciji holandskog dizajnera Klasa Iversena, igrajući na kartu provokativnosti i seksepila.

Ova haljina krojena je kao kaput, a predstavlja kombinaciju čipke, volana, providnog tila, a uz sve to idu i halteri, samodržaće čarape, bodi i kaiš... Ukupan utisak je prilično konfuzan, no s druge strane malo ko može da porekne seksepil ove 33-godišnjakinje.

Glumica je sve dodatno začinila i mrežastim rukavicama i crno-zlatnim cipelama, a kako je ova toaleta čak i sa zadnje strane bila providna, Amber je malo toga ostavila mašti na volju.

Podsetimo, Amber je pre nekoliko dana ponovo dospela u žižu javnosti, kada su medije obišle njene fotografije nakon sukoba sa bivšim suprugom Džonijem Depom. Publika je pre nešto više od dve godine već imala prilike da vidi potresne slike na kojima je ona pretučena, a ovog puta novine su se dokopale dodatnih fotografija koje su bile dokazni materijal u suđenju, a na kojima se vide modrice po licu i telu, kao i iščupani pramen kose.