Moda

Saznali smo kakvu će torbu Danijela nositi na svadbi! Toliko je originalna da ćete se RASPAMETITI, skrojena je SAMO ZA NJU! (foto)

Saznali smo kakvu će torbu Danijela nositi na svadbi! Toliko je originalna da ćete se RASPAMETITI, skrojena je SAMO ZA NJU! (foto)

Pevačica Danijela Karić 2. maja će drugi put izgovoriti "da" svom izabraniku, plesaču i koreografu Ivanu Mileusniću, budući da će se popularni par nakon građanskog venčanja održanog u martu na večnu ljubav zakleti i u crkvi. Lepa naslednica porodice Karić za ovaj veliki i važan dan odabrala je raskošnu venčanicu, ali i originalan i nesvakidašnji model torbe.

Danijela Karić pažljivo je birala svaki detalj koji će poneti na crkvenom venčanju u Hramu Svetog Save, a zatim i na svadbenom veselju koje će u prisustvu velikog broja javnih ličnosti biti održano u "Vili Jelena".

Plavokosa pevačica na svadbi će nositi neobičnu, ručno izrađenu torbu, napravljenu u kombinaciji prirodne kože i drveta. Drveno dno torbe ofarbano je u belu boju, dok je gornji deo od kože ukrašen kristalima.

Model koji će Danijela nositi dizajniran je posebno za nju i upravo će ona biti prva mlada koja će poneti model iz kolekcije pomenutih torbi urađene za venčanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bags • Premium Leather & Wood© (@akatelier) on Apr 27, 2019 at 8:34am PDT

Kada je reč o venčanici, pevačica se potrudila da i u tom segmentu bude originalna -haljinu u kojoj će se udati za Danijelu je kreirala Žaklina Marjanović, njena dugogodišnja prijateljica koja se bavi izradom scenskih kostima, po čemu je poznata kao najbolja u Srbiji.