Moda

Ledi Gaga će biti domaćin Met Gale, a ovim stajlingom ZAPANJILA sve, fanovi se mole da OVO ne obuče na svečanost! (foto)

Ledi Gaga će biti domaćin Met Gale, a ovim stajlingom ZAPANJILA sve, fanovi se mole da OVO ne obuče na svečanost! (foto)

story

Čitava svetska elita i sam krem šoubiznisa mesecima se pripremao za Met Gala događaj, pa očekujemo prave modne spektakle na crvenom tepihu.

Tema ovogodišnje Met Gale podvedena je pod tezu "Camp Notes on Fashion", a inspiracija je bio esej Suzan Sontag iz 1964. "Notes on Camp". U skladu sa tim - očekuje se da za eleganciju neće biti mesta, te da će preovladati kič i preterivanje u svakom obliku.

Inače, kako bi na vreme bila spremna za ovu manifestaciju, Lejdi Gaga je već danas privatnim avionom sletela u Njujork, a svoju ulogu u čitavoj priči je najavila i na Instagramu i to uz veoma interesantno priznanje.

https://www.instagram.com/p/BxBVDqgliMT/?utm_source=ig_embed

Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira sa veselom haljinom midi dužine sa printom limuna, dok je oko struka vezala kariranu košulju u zelenim tonovima, koja je bila sjajan kontrast pomenutoj kežual toaleti. Ona je uz njih iskombinovala robusne martinke, kako to samo ona ume, a ceo stajling pratila je i veoma diskretna šminka, te raščupana platinasto plava kosa.

- Met Gala, stižemo! Veoma sam uzbuđena što sam jedna od voditeljki Aninog događaja. I nisam obrijala noge četiri dana, što zaista upotpunjuje ceo look - napisala je pevačica i glumica, u prvi plan staviviši dlakave noge!

Biće to nezaboravna Met Gala, sigurni smo, a jedva čekamo da vidimo u kakvoj će to haljini Gaga prošetati svoje neobrijane noge!