Moda

Džej Lo za sinoćnju Met Galu ISKOPIRALA Jelenu Karleušu, NIGDE NIJE OMANULA! (foto)

Džej Lo za sinoćnju Met Galu ISKOPIRALA Jelenu Karleušu, NIGDE NIJE OMANULA! (foto)

story

Na sinoćnoj Met Gali proparadirale su mnoge poznate ličnosti koje su za ovu priliku spremile i više nego otkačene stajlinge kako bi privukli pažnju prisutnih, fotoreportera, ali i odgovorili na temu ovog velikog fashion događaja.

Kako smo već napomenuli, ove godine tema je bila „Kamp: Napomene o modi”, a kostim je trebalo da odražava „ironiju, humor, parodiju, umetnost, teatralnost i preterivanje”. Organizatori su inspiraciju pronašli u eseju fotografkinje Suzan Zontag iz 1964. godine.

Na samom početku Lejdi Gaga koja je bila domaćin ovog događaja potpuno je zasenila ostale, promenivši nekoliko sjajnih stajlinga, dok su i druge zvzede poput Keti Peri, Džared Letoa takođe privukli pažnju, neobičnim i bizarnim stajlinzima.

Luster umesto šešira, glava kao aksesoar: Poznati su se i ove godine na Met gali takmičili ko će poneti najekstravagantniji kostim (foto)

Analizirajući stajlinge poznatih holivudskih zvezda, pevača i manekenki, primetili smo i stajling Dženifer Lopez koji nas je izuzetno podsetio na modni trenutak Jelene Karleuše koji je ponela u aprilu pre dve godine.

Pogledajte kako je Dženifer izgledala sinoć, ali i podsetite se Jeleninog stajlinga iz 2017. godine...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 20, 2017 at 1:01am PDT