Moda

Alesandra pokorila Kan najseksepilnijim izdanjem! Ova haljina otkrila je kukove, ali kako se pomerala USLEDILA JE MODNA EKSTAZA! (foto)

Alesandra pokorila Kan najseksepilnijim izdanjem! Ova haljina otkrila je kukove, ali kako se pomerala USLEDILA JE MODNA EKSTAZA! (foto)

story

Kanski festival na jednom mestu okupio je brojne zvezde poznate širokoj publici koje su oduševile svojim raskošnim, pomepeznim, bajkovitim toaletama koje je gledao ceo svet. Ukratko rečeno, održale su modni čas svima širom sveta. 

Međutim druge večeri, bila je skroz druga priča.

Iako je na otvaranju briljirala u beloj haljini kao iz bajke, rešila je da drugi dan ovog događaja sve ostavi bez reči...

Sudar glamura, skupocenog nakita i savršenih haljina: Ovo su NAJBOLJA IZDANJA sa otvaranja filmskog Festivala u Kanu (foto)

Brazilska glumica Alesandra Ambrozio pojavila se u crvenoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala, ali nijednog momenta nije usledio gaf koji su sigurno svi jedva čekali.

Savršena seksi haljina otkrila je njene izvajane noge, ali kako se pomerala njeni kukovi otkrivali su se sve više...

Porodila se pre MESEC DANA a tako MOĆNO IZGLEDA: Tina Kunaki je ovom kombinacijom OČARALA KANSKI FESTIVAL (foto)

Pored nje, crvenim tepihom defilovala je i Amber Herd koja je bila u total white outfit kombinaciji sa prepoznatljivom frizurom dvadesetog veka, ali i Džulijen Mur za koju se ne vezuje nijedan modni promašaj...

Kako vam se dopadaju njihova modna izdanja sa red carpeta?