Moda

Ako je početak zapečaćen, KRAJ JE NEZAMISLIV! Samo dva dana od festivala u Kanu ponele su kreacije koje nismo SANJALI NI U NAJLUĐIM SNOVIMA! (foto)

Ako je početak zapečaćen, KRAJ JE NEZAMISLIV! Samo dva dana od festivala u Kanu ponele su kreacije koje nismo SANJALI NI U NAJLUĐIM SNOVIMA! (foto)

story

Iako je prošlo samo dva dana od početka 72. Kanskog festivala, neke poznate dame već su zapečatile crveni tepih svojim modnim odabirima.

Elegancija, glamur, ali i seksepil, glavna je tema sa Kroazete, međutim neke od holivudskih dama podigle su to na još viši nivo.

Prvog dana svojim pojavljivanjem Eva Longorija je oduševila sve svojom doteraom linijom, dok je Izabela Gular bacila u senku sve prelepe dame koje su se pojavile na red carpetu.

Alesandra Ambrosio upriličila je drugo veče izdanjem u haljini koju nismo sanjali ni u najluđim snovima. Možda mi nismo, ali ju je ona demonstrirala u javnosti i svoj seksepil zapečitala ovom modnom kombinacijom.

Pored njih, lepa Tina Kunaki, supruga Vensana Kasela porodila se pre svega meseca dana i dobila ćerku Amazoni. Pojavljivanje na Kanskom festivalu ujedno joj je i prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon porođaja. Lepa francuska manekenka blistala je u elegantnoj crnoj haljini, a struk je naglasila satenskim pojasom.

U anketi ispod glasajte za damu koja je za sada demontrirala najbolji modni look na crvenom tepihu u Kanu...

Koja poznata dama je za sada demonstrirala najbolji modni look na crvenom tepihu u Kanu?
  • Eva Longorija
  • Izabel Gular
  • Alesandra Ambrosio
  • Tina Kunaki
GlasajVrati se na glasanje